Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerettek szoknya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerettek szoknya alatt bugyi nélkül lenni?

Figyelt kérdés
Napközben mondjuk munkába is elmertek így menni?

2016. szept. 26. 18:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
a nyolcvanas években nem volt divat melltartót hordani. Az volt az aranykor a férfiszemeknek!
2016. szept. 27. 08:44
 22/27 anonim ***** válasza:

Szeretek, de leginkább csak otthon a nyári melegben szoktam.

Házon kívül legfeljebb strandról hazafele fordult elő időnként, hogy szoknya vagy ruha alá nem vettem fehérneműt, de olyankor is úgy, hogy csak séta és autókázás közben, amikor kizárt, hogy véletlenül puncit villantsak egy rosszul megválasztott mozdulattal.

2016. szept. 27. 11:35
 23/27 János Gilján ***** válasza:
Számomra izgató lenne, ha néha a feleségem bugyi nélkül flangálna mellettem egy szoknyában, de sajnos erre nem nyitott. Első sorban higiéniai okokra hivatkozik, valamint van benne egy alapvető gát, hogy "nem illik". Meg tudom őt érteni, de azért mégis csak nagyon jól esne a tudat, ha ott állna mellettem egy szoknyában és tudnám, hogy a punciját közvetlenül simogatja a lágy nyári szellő! :D
2016. szept. 27. 13:14
 24/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2016. szept. 27. 20:20
 25/27 anonim ***** válasza:
20-as miért lenne itt ennyi kamus szerinted?
2016. szept. 27. 21:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Hogy felhúzzák ezt a sok recskagépet.
2016. szept. 28. 06:56
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen szeretek.
2016. szept. 28. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!