Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti meddig szoktátok WC-zéskor...

Ti meddig szoktátok WC-zéskor letolni a nadrágot?

Figyelt kérdés
Természetesen nem erdei sétán vagy vadkempingezéskor futólag megejtett kis- és nagydologra gondolok (bár láttam már olyan kisfiút is vizelni, aki kisdolognál is bokáig letolta a nacit az erdei sétán), hanem amikor angol WC áll rendelkezésre. Tehát bokáig, vádliig, térdig, esetleg mindössze csak combközépig történik a nadrág és az alsó letolása? Valamint ezen túlmenően még arra is kíváncsi lennék, hogy hogyan alakult ki ez a szokás? Pl anyuka esetleg apuka mutatta be, idősebb testvértől lett eltanulva, vagy bölcsiben, oviban alakították ki az ovodapedagógusok?

2016. jan. 23. 22:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

Combközépig vagy térdig. Azért szoktam meg így mert általában nagyon hideg volt a wc-n. Ablaktalan szoba ahol még nyáron is hűvös van. A rövid gatyát is addig toltam, bár az nem segített sokat a reszketésen.

L

2016. jan. 23. 22:22
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
otthon nyilván ráülök és térdig minimum, vagy még lejjebb, idegen helyen, ahol nem tűnik túl tisztának a wc, hogy ráhelyezzem a popsimat, akkor ott állva kakálok... nyilván húgyozásnál is csak az ehhez feltétlen szükséges szervet halászom elő a gatyámból..
2016. jan. 23. 22:32
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

otthon pucérba' tolom, nem is tudom, lassan 8-10 éve, sokkal jobban ellazít, ami így ki-kiújuló aranyérnél nálam nem utolsó szempont

köz wcknél pedig nadrágtól függ, néha boka környékéig, néha csak térdig

2016. jan. 23. 22:35
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Bokaig?? Van ember, aki bokaig tolja le? Minek? En kb combkozepig szoktam. Miert kerdes ez amugy?
2016. jan. 23. 22:36
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Letolni? Minek azt? :D:D
2016. jan. 23. 22:44
 6/16 anonim ***** válasza:
96%

Az év kérdése!

Vagy van valakinek jobb ötlete erre a kituntetesre?

2016. jan. 23. 22:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Csak megfigyeltem, hogy mindenki más mértékben tolja le, és érdekelt volna, milyen összefüggést mutat ez bizonyos lelki alkatokkal, pl kolerikus, flegmatikus, szangvinikus emberek, stb.
2016. jan. 24. 02:44
 8/16 A kérdező kommentje:
Jah és hát persze, igen, én benne lennék. Ha úgy gondoljátok mindannyian lehet ez az év kérdése. Amúgy még sok ilyen és ehez hasonló széleskörű vitát kiváltó kérdés lapul a kis rózsaszínű retikülömben.
2016. jan. 24. 02:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
megis milyen lelektani osszefugges lenne a letolasok merteke kozott ? :) ezt te sem gondoltad komolyan, remelem.
2016. jan. 24. 12:55
 10/16 A kérdező kommentje:
Szerintem igenis van kimutatható összefüggés, természetesen ehez felmérést kellene készíteni, és kimutatni a korrelációt bizonyos egyéb tényezők tekintetében, amik lehetnek akár az általam említett lélektani személyiségtípusok is, de akár más tényezők is. Valamitől nyilvánvalóan függ, hiszen változatosságot mutat, és az alanyok következetesen ragaszkodnak a kialakult szokásukhoz. Továbbmegyek, szerény véleményem szerint akár pHD doktori disszertáció témáját is képezhetné ennek a kérdésnek a tisztázása.
2016. jan. 24. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!