Alacsony lányok! Ti hol szoktatok nadrágot venni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 12:13
3/9 anonim válasza:
Farmert kínaiban, vagy ebayről rendelek Koreából, ezeknek elég rövid száruk van. Ami nem farmer, azt meg akárhol, mert itthon könnyen fel tudom varrni a szárát.
4/9 anonim válasza:
Bárhol tudok venni, ha hosszú akkor felvarrom és kész.
6/9 anonim válasza:
Turi. Nekem ott minden rövid (173 cm vagyok, nem olyan hű de magas) mert ott a Regular a gyakori hossz ami kb 160-165 cm magas lányokra van gyártva.
7/9 anonim válasza:
Hát, én 160 cm magas vagyok, de az ilyen plázaféle helyeken az összes boltban annyira túllógnak a lábamon a gatyák, hogy kb még egy ember lába beleférne, úgyhogy nemtudom hol a 160 cm magasság a standard méret...
8/9 anonim válasza:
Erre írtam hogy TURI!!!!!! (mostmár nagy betűkkel!!!)
Angoloknál a Regular hossz a 160 cm magasakra van.
9/9 anonim válasza:
Nem igaz. Az angol "regular" 32 inch hosszú. A short 30-as és MÉG AZ IS nagy a 159 centimre! A 164 centis barátnőmre jó!
A kérdésre: bárhol, ugyanis még sehol nem kaptam jó hosszúságút, tehát így is, úgy is fel kell aljaztatni.
Régebben próbálkoztam a gyerekosztállyal is, de a gyereknadrágokat sajnos túl keskeny csípőre és ehhez képest széles derékra (magyarán gyerek alkatra) szabják, így abból soha nem jó a magasságomnak megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!