Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodnak az emberek ennyire a szexkapcsolathoz?
Figyelt kérdés
Miért van az, ha találkozok egy pasival akkor az csak le akar velem feküdni, és ha beleegyezek ha nem utána mindig megkeres megint, és szexkapcsolatot akar. Amikor nem egyezem bele akkor általában lehordanak mindenfélének, és 2-3 hónap után megint keresnek, hogy akkor legyünk barátok, vagy valami, és utána hónapokig nem hagynak békén. Ha beleegyezek, akkor is tartós szexkapcsolatot akarnak. Pedig nem vagyok se szép se jó társalgó, és a szexben sem vagyok túl jó (általában mindig annyira ideges leszek hogy nem csinálok semmit, és a pasik se erőltetik meg magukat nagyon). Igazi kapcsolatot meg egyáltalán nem akarnak...Ezért kérdem én, hogy ezek az emberek szerintetek miért keresnek folyton? Ennyire nincs más? Vagy mi lehet az oka?2016. szept. 26. 15:21
1/8 anonim válasza:
Gondolom jól nézel ki és vonzódnak hozzád testileg. Nem értem hol akadtál el... :D
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy az a fajta lány vagy aki kedves és a végletekig türelmes, így nem igazán veszik határozottnak a nemleges válaszod..
nekem volt ilyen lány ismerősöm, és mindig kerestem, mert sok időn keresztül nem tudom eldönteni, hogy most akar-e valamit vagy nem..
3/8 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam, nem vagyok szép, sokszor mondták már hogy túl dagadt vagyok, meg hogy csúnya az arcom....sőt..még pozitív bókot nem is kaptam..szóval biztos hogy nem ez az oka.
2016. szept. 26. 15:28
4/8 anonim válasza:
Mert a férfiaknak nincsenek érzéseik,és minden nőt csak meg akarnak d.ni. Ez nem a te hibád!
5/8 A kérdező kommentje:
második. lehet igazad van. mert türelmes vagyok. köszönöm a választ
2016. szept. 26. 15:35
6/8 anonim válasza:
"Pedig nem vagyok se szép se jó társalgó, és a szexben sem vagyok túl jó"
Az éhezőnek a moslék is jó.
7/8 anonim válasza:
Jo dolog a szexkapcsolat, én szeretem😎 Ffi
8/8 anonim válasza:
Ha allitasod szerint nem vagy szep, akkor lehet hogy pont arra jatszanak hogy biztos nem probalkoznak nalad sokan, vsz regota vagy egyedul, vagysz a szexre, ezaltal konnyen kaphato vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!