Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 34 évesen normális hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 évesen normális hogy hónapokig semmi sex nincs a pároddal?

Figyelt kérdés
34 évesen normális hogy hónapokig semmi sex nincs a pároddal? Hozzáteszem nincs probléma azzal hogy nem lenne rá alkalom de inkább az online barátai társasága fontosabb neki mindennap mint az hogy velem töltse az idejét.13 éve vagyunk együtt lehet ez a probléma?
2016. szept. 25. 01:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
pont az ilyen elhanyagolt nőkkel a legjobb a szex, mert kitör belőlük az évek során felgyűlt vágy és feszültség amit kiadhatnak szex közben, akikkel voltam 30+ osok azok közül az egyik volt a legdurvább ilyen, majdnem 7 órán keresztül toltuk már nemtudom hány menet volt, de utána 2 hétbe telt mire regenerálódtam.. 19 voltam akkor
2016. szept. 25. 03:20
 22/25 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2016. szept. 25. 04:48
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon király, én is hasonló helyzetben vagyok 1,5 év házasság után... 27 évesen normális, h hónapok óta nem szexeltem? Fiú vagyok amúgy.

Komolyan kedves elhanyagolt férfiak és nők, alapítsunk egy klubbot és khm. vakarjuk meg egymás hátát...

2016. szept. 25. 07:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha kiírsz egy kérdést akkor egyes szám első személybe írd, mert így nagyon hülyén hangzik. Ha nálatok nincs szex akkor ne a "pároddal" kérdezd. Mert az én párommal még jó hogy nincs szexed.
2016. szept. 25. 09:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Szidják itt sokan a női nemet,de én kb. 30-40 kiéhezett nőt ismerek,míg férfit egyet se... :-D sajnos túl sokminden nyomasztja manapság a férfiakat,és ez meg is látszik a szexuális étvágyukon...Nálunk pl. csak szombati szex van,vagy esetleg vasárnapi,de csak délelőtti mert délután már a munkán jár az esze.. Hát ez elég gáz,de mit csináljunk,ez van,meg szeretem még így is,csak jó lenne sokkal többet szerelmeskedni...
2016. szept. 26. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!