Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 34 évesen normális hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 évesen normális hogy hónapokig semmi sex nincs a pároddal?

Figyelt kérdés
34 évesen normális hogy hónapokig semmi sex nincs a pároddal? Hozzáteszem nincs probléma azzal hogy nem lenne rá alkalom de inkább az online barátai társasága fontosabb neki mindennap mint az hogy velem töltse az idejét.13 éve vagyunk együtt lehet ez a probléma?
2016. szept. 25. 01:16
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hát ez tényleg rossz poén volt :) visszatérve szerintem nem minden nö ég gyerek után
2016. szept. 25. 01:43
 12/25 A kérdező kommentje:
Javítom : nem minden nö ég ki
2016. szept. 25. 01:44
 13/25 anonim ***** válasza:
60%
11 éves kislányod van, tehát te az emberi normákat figyelembe véve legalább 30 éves vagy. Van egy férjed, aki szarik rád. Miért vagy te még mindig kapcsolatban vele?
2016. szept. 25. 01:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Elhagynám az biztos.
2016. szept. 25. 01:50
 15/25 A kérdező kommentje:
Forditva kellene kerdezni.Talán az lehet az oka,hogy kiderült,hogy a legjobb baratjaval csaltad eveken keresztül és ez csak most derült ki 1-2 honapja max.Előtte minketten hibaztunk es tisztalappal indulast beazeltünk meg csak-hogy a kedves kérdezőnek eddig nem voltak tisztak a lapjai így a volt barátom kőpött.
2016. szept. 25. 01:51
 16/25 A kérdező kommentje:
34 vagyok. Szeretem a páromat de ez nekem nem tünik normálisnak hogy inkább online harcol a poénos barátaival.... Vagy a teloját nyomja...:(
2016. szept. 25. 01:51
 17/25 anonim ***** válasza:
Mem normalis. Ez csak baratsag.
2016. szept. 25. 01:57
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem normális. Bárcsak nekem lenne párom és 11 éves gyerekem :(

Na de ez van. Aki megkapja azt amire más vágyik, az semmire se becsüli.

32/F

2016. szept. 25. 02:02
 19/25 anonim ***** válasza:
57%
Ezek szerint te is félrekúrtál meg ő is. Nem értem mi a gond, de komolyan. Miért nem lépsz tovább? Miniszoknya meg tűsarkú, azt fordulnak a palik utánad. Félsz attól, hogy a kislányod megsínyli? Jobb egy gyereknek azt látni, hogy a szülei elhidegülnek egymástól, a feszültség miatt csak a veszek megy... Elég kiábrándító. Én is elvált szülők kölyke vagyok. Érdekes módon van házam kocsim munkám, szerelmem. Az egyetlen defektusom, hogy ide írogatok, mint valami barom :D
2016. szept. 25. 02:02
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
Az a 15-ös válasz amit a kérdező írt, olyan mint ha a férje írta volna :D
2016. szept. 25. 02:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!