Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 évesen normális hogy hónapokig semmi sex nincs a pároddal?
Figyelt kérdés
34 évesen normális hogy hónapokig semmi sex nincs a pároddal? Hozzáteszem nincs probléma azzal hogy nem lenne rá alkalom de inkább az online barátai társasága fontosabb neki mindennap mint az hogy velem töltse az idejét.13 éve vagyunk együtt lehet ez a probléma?2016. szept. 25. 01:16
11/25 A kérdező kommentje:
Hát ez tényleg rossz poén volt :) visszatérve szerintem nem minden nö ég gyerek után
2016. szept. 25. 01:43
12/25 A kérdező kommentje:
Javítom : nem minden nö ég ki
2016. szept. 25. 01:44
13/25 anonim válasza:
11 éves kislányod van, tehát te az emberi normákat figyelembe véve legalább 30 éves vagy. Van egy férjed, aki szarik rád. Miért vagy te még mindig kapcsolatban vele?
15/25 A kérdező kommentje:
Forditva kellene kerdezni.Talán az lehet az oka,hogy kiderült,hogy a legjobb baratjaval csaltad eveken keresztül és ez csak most derült ki 1-2 honapja max.Előtte minketten hibaztunk es tisztalappal indulast beazeltünk meg csak-hogy a kedves kérdezőnek eddig nem voltak tisztak a lapjai így a volt barátom kőpött.
2016. szept. 25. 01:51
16/25 A kérdező kommentje:
34 vagyok. Szeretem a páromat de ez nekem nem tünik normálisnak hogy inkább online harcol a poénos barátaival.... Vagy a teloját nyomja...:(
2016. szept. 25. 01:51
17/25 anonim válasza:
Mem normalis. Ez csak baratsag.
18/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. Bárcsak nekem lenne párom és 11 éves gyerekem :(
Na de ez van. Aki megkapja azt amire más vágyik, az semmire se becsüli.
32/F
19/25 anonim válasza:
Ezek szerint te is félrekúrtál meg ő is. Nem értem mi a gond, de komolyan. Miért nem lépsz tovább? Miniszoknya meg tűsarkú, azt fordulnak a palik utánad. Félsz attól, hogy a kislányod megsínyli? Jobb egy gyereknek azt látni, hogy a szülei elhidegülnek egymástól, a feszültség miatt csak a veszek megy... Elég kiábrándító. Én is elvált szülők kölyke vagyok. Érdekes módon van házam kocsim munkám, szerelmem. Az egyetlen defektusom, hogy ide írogatok, mint valami barom :D
20/25 anonim válasza:
Az a 15-ös válasz amit a kérdező írt, olyan mint ha a férje írta volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!