Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális a srác hogy hónapokig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a srác hogy hónapokig jár utánam és most mégis dob engem?

Figyelt kérdés
Hónapokig találkozgattunk, már sikerült elérnie hogy kötődöm hozzá (talán szeretem is) erre most dob engem mert féltékeny lettem. (jó tudom nem kellett volna). De most emiatt dobni? Akkor teljesen felesleges volt a hónapokig való udvarlás. Ha csak szexre akart volna akkor lassan már megkapott volna, ha meg érzelmileg akart engem, akkor meg már célt is ért. És csak úgy dob...
2013. máj. 6. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
persze normális
2013. máj. 6. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:

"már sikerült elérnie hogy kötődöm hozzá (talán szeretem is)"

Dáj bics dáj!!! Megérdemled

Mi az, hogy "sikerült elérnie"?

Ez nagyjából valami olyasmit takar, hogy Te ücsörögtél egyhelyben az a balek meg hordta a cuccokat neked...

2013. máj. 6. 23:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát utánad se járkálnék szívesen, mond csináltál annak érdekében valamit, hogy összejöjjetek? Nem úgy tűnik..nem csodálom,hogy megunt...
2013. máj. 6. 23:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Odaadtad magad neki és valszeg már nem látta értelmét utánad koslatni.
2013. máj. 7. 00:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne támadjátok le szegényt.

Nyilván tett a kapcsolatért, és valamennyire akarja is, különben nem tette volna föl ezt a kérdést, nem de bár?

Lehet, hogy csak kicsit megsértődött. Mondta, hogy kész, ennyi volt? Ha nem, akkor tégy egy próbát, és beszélj vele!

2013. máj. 7. 00:35
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem te nem vagy normalis. majd megtanulod ertekelni masok joakaratat es kedvesseget, ha meg nem akkor majd minden srac akinek van onertekelese majd dobni fog hasonlokepp mint ez is. 29/fiu
2013. máj. 7. 03:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Tehát kapart utánad, kezdett minden jól alakulni, te meg féltékenykedtél. Hiba.

Egy 20-30-40 éves kapcsoaltban sem féltékenykedünk, nem hogy pár hónaposban. Tanulópénz megvolt.

2013. máj. 7. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!