Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a fitymás vagy a körülmetélt pénisz tetszik jobban?
Figyelt kérdés
A korotokat is írjátok oda ;)2016. szept. 24. 21:36
11/20 anonim válasza:
Mi köze a körülmetélt hímtagnak a zsidósághoz? :D én spec. református vagyok
12/20 anonim válasza:
Körülmetélt vagyok és utálok minden elvakult vallást. A vallással vezetik meg a legtöbb hülye embert. Képesek agyonlőni a másikat a baromságaikért.
13/20 anonim válasza:
Körülmetéletlen, de olyan, hogy ha feláll, akkor ne takarja a makk nagyobb részét a fityma. Az ilyen a kedvencem. Az annyira gáz, mikor feláll, és akkor csak a hegye van kint. Engem az taszít nagyon. Annál még a körülmetélt is jobb, nekem annak sem a kinézetével van bajom, hanem azzal, hogy az olyan farok kevésbé érzékeny.
15/20 anonim válasza:
@13
Én körülmetélt vagyok, de nem igazán értem ezt a kevésbé érzékeny-dolgot, az enyém semmivel sem lett érzéketlenebb. (Felnőttként műtöttek.)
16/20 anonim válasza:
Ja ezt meg tudom erősíteni, mert engem is felnőttként műtöttek és nekem se lett semmivel se érzéketlenebb.
17/20 anonim válasza:
Nem egyik napról a másikra történik, persze, hogy nem tűnik fel. Nincs rajta a kalap, ami a legérzékenyebb részét védi a folyamatos ingerektől, amik alapból csak akkor érnék, ha épp áll és használatban van. Egyszerűen elkerülhetetlen.
18/20 anonim válasza:
Utolsót nem tudom most mire írtad, de évekkel ezelőtt műtöttek és egyáltalán nem lett érzéketlenebb, sőt... így sokkal jobb több szempontból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!