Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nőj mennyire tetszik, ha jó eres egy fallosz? 21/F
Figyelt kérdés
Nekem eléggé eres, és van néhány göröngy is, ez titeket izgat vagy inkább taszít?2016. szept. 13. 10:14
1/15 A kérdező kommentje:
Nők* benéztem XD
2016. szept. 13. 10:16
3/15 anonim válasza:
vannak ilyen farok-szépségversenyek online, nézd meg azokat és akkor látod, hogy kb melyikek a legkelendőbbek.
5/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ha nagyon eres.
6/15 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik. Attól tartanék hogy mikor pattan el és mikor vérzik el szerencsétlen.. Valahogy számomra nem szép.. De ettől függetlenül még lehet valaki jó az ágyban. Nem a pénisz kinézete szabja meg hogy milyen a teljesítmény. 22 L
7/15 anonim válasza:
Igen en nagyon szeretem ha eres :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!