Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők tetszik a cicitek?
Figyelt kérdés
Mik az előnyei és hátrányai?
Miket szoktatok velük csinálni?
2016. szept. 10. 12:13
1/7 anonim válasza:
Igen szeretem őket:)
Előnye az, hogy nem akadályoznak semmiben és feszesek, mert picik.
Hátránya az nekem nem igazán van, maximum a páromnak lehet az néha.
Ez elég érdekes kérdés..:D Megmosom őket, berakom őket melltartóba, ruhába...kb ennyi:D
2/7 anonim válasza:
Tetszik, érzékeny, nagyon tudom élvezni ha kényeztetve van :) hason alvásban néha zavaró. 19L
3/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Szép a formája, feszes és pici. :)
Hátránya csak annyi, hogy némelyik ruha bő mellben.
4/7 anonim válasza:
Igen tetszik , Én az uram fejét szoktam közéjük venni és masszírozgatom velük
5/7 anonim válasza:
Én meg itt csendben irigykedek. :) Egyáltalán nem tetszik, rejtegetem inkább őket. Nem tehetek róla, de borzasztóak szerintem.
6/7 anonim válasza:
Nincs nagy mellem, de megvagyok elégedve velük. Kicsik, feszesek. Imádom őket fogdosni, meg a párom is. :D 19/L
7/7 anonim válasza:
Nem mindig kényelmes, de nincs bajom velük. Elég nagyok (95D), szóval öltözködésnél figyelni kell mit veszek fel.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!