Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-es hölgyek mi a véleményete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es hölgyek mi a véleményetek a popsiszexről? ez csak a fiatalok hóbortja?

Figyelt kérdés

2016. szept. 24. 20:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"Annyira vadul kell csinálni, hogy át kell szakítani a végbél belső falát, hogy legyen hova beágyazódnia."

20! Még viccnek is rossz! Hogy a fenébe nem lennél vadállat?!

2016. szept. 26. 05:15
 22/33 A kérdező kommentje:

punciba nemzés, popsiba élvezet:)

ébresztő

2016. szept. 26. 12:02
 23/33 anonim ***** válasza:
párdon.
2016. szept. 26. 14:41
 24/33 anonim ***** válasza:

"punciba nemzés, popsiba élvezet:)

ébresztő"

A férfinak élvezet, a nőnek nem!

Persze az nem számít!

Nagyon kevés nő élvezi az anált! Csak szólok!

2016. szept. 26. 15:33
 25/33 anonim ***** válasza:
45%
nem baj. jó erősen le kell fogni a nőt, oszt had szóljon!
2016. szept. 26. 15:37
 26/33 anonim ***** válasza:
Barom!
2016. szept. 26. 15:45
 27/33 A kérdező kommentje:

minden nő élvezi az anált, csak üvatosan tőrelemmel és szeretettel kell csinálni.

utána soha többet nem akarod a nemzőlyukba, annyival jobb.

2016. szept. 26. 16:12
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon próbáltam az análszexet, de NAGYON nem jött be, pedig türelmes, megértő partnerrel próbálkoztam, kellő előkészülettel és óvatossággal. Azóta pedig aranyerem lett, ami miatt nálam teljességgel reménytelen minden anális próbálkozás. Én bizony minden kezdődő kapcsolatomban tisztáztam, hogy velem erről a fajta élvezetről le kell mondani. Érdekes módon valahogy olyanokkal hozott össze a sors, akik vagy nem igényelték, vagy kimondottan viszolyogtak is a szex ezen formájától (és ezt már azelőtt kifejtették, hogy én jeleztem volna, hogy velem ne számítsanak rá).

Úgyhogy megvagyunk nélküle. A lényeg, hogy az is egy tévhit, hogy minden férfi igényelné, mert nincs így. Én eddig egyetlen olyan férfival ismerkedtem, aki határozottan igényelte az anális szexet, de utóbb róla is kiderült, hogy az exe annyira tág volt, hogy vaginálisan semmit nem érzett, és szűkebb partnerrel már nem volt ilyen probléma.

2016. szept. 26. 16:47
 29/33 anonim ***** válasza:
25%
jó erősen lefoglak s addig nem eresztelek míg le nem radírozom az aranyeredet.
2016. szept. 26. 17:43
 30/33 A kérdező kommentje:
a féri rengeteg energiát veszít a vaginális szexnél, mert az nemzés. jóval több bioenergia távozik a férfi lényéből a vaginális szexnél, ezt minden férfi érzi és vagy tudatosan vagy tudat alatt de ezért akarja a legtübb srác popsiba rakni. ösztön, biztonság, élvezet.
2016. okt. 9. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!