Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnátok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy ilyen nőről? Nők és férfiak véleménye érdekelne.

Figyelt kérdés

Pár hetes, akár hónapos levelezés után az első találkozásnál belemenne a szexbe?

Azért valamennyire ilyenkor megismerik a másikat nem?

Foleg ha legtöbbször szexuális tartalmú beszélgetéseket folytatnak, bár nem csak erről hanem hétköznapi dolgokról is beszélgetnek.

2016. szept. 24. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha különben normális akkor nem zavarna! Reménykednék, hogy legyen folytatása, de nem csak a szex miatt.

F.

2016. szept. 24. 12:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Részemről nem nézem le, ha egy nő rendes első randin szexel a férfival.

Életem legnagyobb szerelmével, akivel aztán 2,5 évig voltam együtt, a második randinkon feküdtünk le egymással úgy, hogy előtte nem ismertük egymást egyáltalán.

2016. szept. 24. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Rosszat nem gondolok senkiről valószínűleg Ő könnyebben adja magát mint más nő.. Vagy lehet hogy nem számít hosszú távú kapcsolatra vagy nem akar többet.. 22 L
2016. szept. 24. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát jó is kisülhet belőle! Nincs előítéletem ezzel kapcsolatban!
2016. szept. 24. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Rólad van szó?
2016. szept. 24. 13:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Speciel igen rólam van szó. Ket hónapja beszélgetek a sraccal és eléggé kívánom is.
2016. szept. 24. 13:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Kifejezetten utálom a hónapokig tartó játszmázást.
2016. szept. 24. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Engem? Az jó. :) nem tudtam, hogy kívánsz, de jól esik. A többit úgyis megbeszéljük. :)
2016. szept. 24. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmi extrát. Ha egyébként is kedvelem, akkor nem lenne akadálya egy hosszú távú kapcsolatnak sem. Nem az dönt egy kapcsolat sorsáról, hogy mennyi időbe kerül, mire az első köszönéstől eljutunk az ágyig.
2016. szept. 25. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Az is biztos, hogy nem fogok hónapokig kevelezgetni egy egyszerű dugásért.
2016. szept. 25. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!