Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha több olyan lány is FB-ismerősötök lenne, akivel még _sosem_ találkoztatok? Lányok, fiúk?
Az elmúlt 1-2 évben tinder/ fb által ismerősnek ajánlott / véletlen rákeresés alapján több - nagyon szép - lányt ismerősnek jelöltem, vissza is igazoltak.
Beszélni viszont nem beszéltem velük. Vagy barátnőm lett közben, vagy több hónapos vizsgaidőszak jött, vagy nyelvvizsga, vagy egyszerűen másik városban laknak, ezer oka volt, hogy nem írtam nekik. Ők sem nekem, sőt, - a tinder alapján történő bejelölés kivételével - nem is kérdezték, miért jelöltem őket. Törölni sem töröltek soha. Kb. 10 lányról van szó.
Ti mit tennétek? Fényképek alapján tetszik mindegyik, szívesen megismerném őket. Írjak mindegyiknek, majd kb. 2 héten át mindennap randizzak velük (ha van kedvük persze), és ez alapján döntsek?
(Lehet azon rugózni, hogy miért a neten ismerkedek -- helyes, sármos vagyok, a való életben is tudok ismerkedni, a net csak egy plusz "fórum", nem ez a kérdés lényege. Így alakult, ez a helyzet, ehhez kérek tanácsot. )
Köszönöm.
Nekem csak közeli ismerősök vannak Facebookon. Ismeretlenül senkinek semmi köze a magánéletemhez. Mellesleg nem valami biztonságos mindenkit közel engedni.
Amúgy nem vágom ezt neten ismerkedjünk dolgot. Sokkal nehezebb, mint vkit leszólítani. Nekem is a reggeli buszról van kedvesem.
23/F
Ha az éledben nem jött össze akkor annak oka van, szóval neten csak még inkább nem fog összejönni. Vagy max az első randiig sikerül aztán ő is látni fogja benned azt amiért alapból nem jön össze a való életben.
Szóval én a helyedben inkább kideríteném, hogy miért nem jön össze és változtatnék.
Nem azt mondtam, hogy az "életben nem jött össze". Összejött, sőt a leghosszabb kapcsolatom 4 évig tartott, ami nem olyan rossz.
A kérdés arra vonatkozott, hogy a az internet is egy plusz fórum az ismerkedésre, nem csak a "való világ".
Az a helyzet, hogy nekem van egy pár lány barátom, akik folyton arról panaszkodnak, hogy idegen pasik írogatnak nekik.
Meg szokták mutatni, hogy miket írnak és közösen röhögünk rajtuk, hogy szerencsétlen kisfiúk mikor nőnek már fel.
(huszonévesek vagyunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!