Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mondjak le a szexről 42 évesen?
Egyébként egy beszélgetés alkalmával kaptál érdemi választ a feleségedtől?
Mert az nagyon nem normális dolog hogy a korábban tökéletesen működő szexuális élet elromoljon ok nélkül.
Minden más rendben van köztetek?
Ha nem tudod megoldani a kérdést az asszonnyal, akkor számolj vele, hogy hamarosan prostamol uno fogyasztó leszel.
Sajnos ez van, csak a tv reklámban nem szólnak róla.
Nem kell lemondani, mint ahogyan a feleségednek sem.
Én bár nem negyvenes vagyok, hanem fiatalabb, de több, mint 10 éve vagyok együtt a férjemmel, gyerekünk van, mindketten dolgozunk és saját tapasztalatból mondom, hogy ezt így nem lehet, hogy nem kommunikáltok. Egyszerűen nekem az az érzésem, hogy nálatok nincs tűz. A feleséged valószínűleg nem érzi magát igazán nőnek melletted, nem tüzeled fel, nem érezteted vele, hogy még mindig kívánatos és ha nincs meg a tűz, akkor mégis mi alapján várod el, hogy rendszeres nemi életetek legyen? És ez ugyanúgy igaz fordítva is. Valószínűleg te sem igazán a feleségedre vágysz, hanem a szexre, a kielégülésre. Ezért kéne leülni, kommunikálni és tenni azért, hogy a dolgok változzanak. Többet kéne kettesben lennetek, foglalkozni egymással, feléleszteni azt a bizonyos tüzet. Éreztetni a feleségeddel, hogy mennyire vágysz rá. És ha fellobban az a tűz, akkor nyugi, lesz szex is!:)
Ja itt senki nem ért a nőkhöz csakis te.
Nehogy már a férfi kötelessége legyen melózni meg rimánkodni a szexért. Bezzeg ha a kérdező nem akarná megdugni az aszonyt csak úgy záporoznánal a hagyd ott ezt at impotens vesztest. Persze neki el kell viselnie ezt a frigid fapinát mert jaj szegény anya lett. És? Artól még vannak házastársi kötelezettségei.
Kérdező az történt, hogy a kölykök születése után (de már a házasság megkötésekor) elvesztetted felé minden vonzalmadat és nem tekint többé férfinak. Már nem a vonzó pasi vagy a szemében hanem hanem pocakosodó családapa, a pénzkereső balek. Nem normális dolog, hogy egy 40 éves nőnnek elég öt szex egy év alatt. Jó eséllyel már más dugja mert téged sose szerett. Mert ha igen akkor erőt venbe magán. Magyarázhatod neki a dolgokat, nem fogja megérteni. Sok férfi beleun a szélmalom harcba és a havi rezsibe belekalkulálja a prostit. Ha nem vag nagyon lerobbanva még van esélyed a 30-as sőt a 20-as csajoknál is. És Nehogy rosszul érezes magad mert normális szexuális vágyaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!