Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjak le a szexről?
Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok stabil házasságban. Minden szép és jó, egy gyönyörű kislányu k is van. Ám de a párommal az utóbbi években a legnagyobb problémánk hogy én szinte azex függő vagyok ő pedig max 1 héten egyszer ha kívánja a szexet, szerintem azt isccsak miattam ha tehetné havonta szexelnénk csak. Nekem ez nem jó, igényeim vannak. Nem varom el tőle h naponta vagy 2 naponta csak minimum 1 tényleg szexeljünk de most is össze vesztünk mert hogy nem tudom őt meg érteni, de ő mikor fog engem megérteni. Meddig mehet ez így tovább ha én meg fusztrált leszek ha nem szexelek,ingerültebb mint egyébként. És őt kívánom vele szeretném nem ön magamat vagy mást. . Szerintetek hogy mondjak le a szexről? Mi tévő legyek?2016. jan. 9. 11:19
1/14 anonim válasza:
a maszti nem csillapítja a dolgot? :) Nameg próbálhatnál előtte is, hátha megjön a kedve! :)
2/14 anonim válasza:
Talán olyanhoz kellett volna hozzámenned akivel egyeznek a szexuális igények. De lehet én vagyok a hülye. Az ilyenre hosszútávon rámegy a kapcsolatok nagy százaléka. Ez nem olyan dolog amit meg lehet oldani, mivel te nem fogod kevésbé akarni, állhatsz a fejed tetejére is, neki meg jó eséllyel nem fog hirtelen meg hatszorozódni a libidója...
3/14 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős a párod, de én férfiként nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy csak max heti 1x, sőt havi 1x akarjak csak szexelni. Mindenesetre, ha csak az egyikőtök hoz áldozatot, az idővel úgyis váláshoz fog vezetni. Jobb lenne, ha megpróbálnátok ezt még időben átbeszélni.
4/14 anonim válasza:
Egyetértek a 2-essel, erre nincs igazából megoldás. Nem tudom, hogy a kezdetekkor is ilyen volt-e a szexuális életetek, de ha már akkor kiütközött ez a probléma, lehet nem kellett volna belevágnod. 21 évesen lemondani a szexről, meg akárhogy is nézem, hülyeség. Sajnos az ilyesminek általában szakítás a vége... F
5/14 mantis religiosa válasza:
Főzz vágyfokozó ételeket, időnként adjátok le a gyereket a nagyszülőknek és szervezzetek programot csak magatoknak, akár többnaposat is.
6/14 anonim válasza:
Ez a sztori eleg furcsa.
1.) 21 eves no stabil hazassagban
2.) gyerek
3.) Ferj nem kivanja a szexet gyerek mellett (ez pont forditva szokott lenni)
7/14 anonim válasza:
Vagy kamu, vagy ronda vagy, vagy urulógiai problémái vannak a férjednek.
9/14 anonim válasza:
Válj el és keress egy szexuálisan aktívabb partnert! Vagy lépj félre és hallgass róla.
10/14 anonim válasza:
akkora kamu hogy neki lehetne támasztani a biciklit :D ha 31-et írsz (és mondjuk a helyesírásra is ügyelsz), akkor hihetőbb, de azért így elég cinkes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!