Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ha vagytok a szexre nagyon, akkor miert nem mentek bele az első normális, mindenhogyan "tökéletes" jelenzkezovel?
Külsőleg belsőleg ertem.
23/F
Egyrészt nem vagyok az alkalmi kapcsolatok híve.
Másrészt különben is...ha egy nő belemegy egy egyéjszakás kalandba akkor már egyből leri***cozzák meghogy milyen könnyűvérű.
Hát ezért.
Nem nagyon értem a kérdést. Arra gondolsz, hogy totál bejön egy srác, miért nem fekszünk le vele első adandó alkalommal?
Mert előbb szeretnénk, ha kiderülne, hogy nem csak egy du.ásra kellünk, aztán eltűnik, mit szürke szamár a ködben, hanem komolyan gondolja. Ráadásul utána úgy bezsonganak a pasik, hogy másra sem hajlandóak. Sem egy kv, sem egy séta,csak a kérdés, hogy mikor megyünk fel szobára, meg a folytonos célozgatás, hogy milyen jó volt az este. Én meg valami ingyen lotyónak érzem magamat. Hát ezért.
Ha minden tökéletes, akkor a kezemet is kérje már meg :D
Egyébként ha csak szexről van szó, és lelki társra találunk, akkor szerinted mennyire sérülünk egy ilyen kapcsolattól?
"Lanyok ha vagytok a szexre nagyon, akkor miert nem mentek bele az első normális, mindenhogyan "tökéletes" jelenzkezovel?"
Azért, mert elsőre nem lehet eldönteni senkiről, hogy tényleg megfelelő partner lenne-e. De azt tudom, hogy ha te az első találkozásunk után meg akarnál dugni, akkor te nem az én tökéletes párom vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!