Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szexet szeretne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexet szeretne a párom, de én nem szeretném mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 éve élek szexuális életet, sose volt kedvem kipróbálni. A mostani párommal 2,5 éve vagyunk együtt és tudom, hogy neki ez nagyon fontos, főleg, hogy én vagyok az első neki. Egyre több ismerősömtől hallom vissza az ilyen jellegű próbálkozásaikat, és már lassan tényleg bűntudatom van, hogy bezzeg én nem engedem.

Az is eszembe jutott, hogy veszek egy vibrátort és csak akkor engedem, ha visszakapja. De félek,hogy egyszer úgy is kipróbálja, de akkor már nem velem, lehet ez már hiszti, de mégis én vagyok neki az első.

Van valaki hozzám hasonló helyzetben? Ötletek? Kosibbon

22l

2016. szept. 20. 22:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

Ezt még én is kiszúrom, hogy kamu.

Tudniillik egy bizonyos análszex-ellenes csajnak a fixa ideája, hogy ő majd akkor engedi seggbe (egyébként soha), ha ő is bedughat a pasinak egy vibrátort, uborkát, stb.

De hogy érdemi válasz is legyen: ha nem akarod, ne tedd. Ha meg mégis megteszed a kedvéért, akkor olvass vissza, hogy hogy érdemes.. síkosító, fokozatosság, stb.

2016. szept. 21. 17:36
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnéd akkor ne tedd! A szexben (is) csak az a megengedett ami mindkét félnek tetszik, örömére válik!

Sok olyan pasi van aki ezt nem szereti, nem gyakorolja, nem várja el.

Beszéljétek meg! Ha nem hajlik a szóra akkor válassz más pasit! Akár innen is!

2016. szept. 21. 21:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha összejövök valakivel mr a kapcsolat első pár hónapjában megbeszéljük ki mit szeret kinek mi alapigénye. Ha ezek nem egyeznek nem megyek bele a kapcsolatba mert hosszútávon a szex nem lesz kielégítő és tovább fogunk lepni ha van egy kis eszünk... Két oldalról megközelítheto a dolog. Ha szereted miért nem teszel a kedvére? Ha szeret miért akar tőled olyat amit te nem akarsz? Én borzasztóan ellene voltam, eloszor otthon próbálgatta magamnak majd kiprobaltuk... most már semmi bajom vele sőt néha igenylem is... rajtad áll mit csinálsz... Ha neki ez alapigénye, te ezt már régóta tudod és ennek ellenére sem elegited ki akkor nem hibaztathato ha tovább áll... Én sem lennék egyutt olyannal aki teszem azt nem nyal ki...
2016. szept. 22. 18:13
 14/19 anonim ***** válasza:
#13 lol utolsó. szerelmes vagy majd megbeszéled ezeket a másikkal és ha mond valamit, ami nem stimmel, akkor szólsz neki, hogy inkább hagyjuk :D hahaha. vicces elképzelni.
2016. szept. 22. 20:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát ha tudom a pasiról hogy utál nyalni, vagy bármit ami nekem nagyon fotnsoa a szexben biztos hogy nem jövök össze vele. :D Hülye lennék belemenni egy nem kielégítő szexuális életbe. Nem értem mi ebben a furcsa.
2016. szept. 24. 16:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy mire megtudod már ott vannak az érzelmek és ha ott vannak az érzelemek, akkor nem ilyen egyszerű azt mondani, hogy ha nem szívből nyalsz, akkor szia :D
2016. szept. 24. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Racionális és logikus ember vagyok szóval részemről nem jelent problémát. :D Itt most nem arról van szü, hogy nem szívből nyal hanem hogy utál nyalni. Nem kényszeríteném a másikat olyan szituációba amit nem szeret, viszont lemondani sem akarok róla. Egyszerűbb nem belemenni. Ugyanez az análszexel is...
2016. szept. 27. 00:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék milyen a racionális nyalás :D Én másik oldalról azt szeretem, amikor nem értem mit csinál a nő, ha ő jár előrébb, mint én. És az anál az melyik oldalról válóok?
2016. szept. 27. 22:59
 19/19 anonim ***** válasza:
55%

Tágul ánusz, varánusz,

Úgy megrak hogy csak bámulsz

Ki-be jár a kormosba'

Merev csiklód morzsolva.

Rángatózva hátranyúlnál,

Ondót ő már beléd pumpál

S elhagyván a faradat,

Letörli a saradat.

2016. szept. 30. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!