Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Problémás, ha a nő fenék ujjazás után az anális szexet nem szeretné?
Sajnos normális! ez így működik! ettől beindulnak a nők, de kevesen akarják folytatni!
szerintem majd szopás közben te is csináld meg neki!
ha szívatni is akarnád, kapj elő egy felcsatolható műbránert, szívem te leszel az első, utána hagyom magam! :))
Én úgy vagyok vele, ha megujjazhatom a fenekét, élvezi, az nekem már extra. Ha ennél több nincs, akkor már ez is több volt, mint a semmi :). Nem gond.
38F
mivel az anál szex nem csak durr bele megy így nem értem ez a pasinak miért jelent problémát.. főleg, hogy 30+ os.. tényleg nem a kor számít. vicc ez a hozzáállás.
nekem is volt már szex kapcsolatom, ott eleve nem is erőltettem az anált, mert az tényleg magsasfokú kölcsönös odafigyelést és felkészülést igényel, ugye a nő észéről higiéniás szempontokat nézve a pasiéról, meg önkontrollt és türelmet. kapcsolatban csináltam a párommal, és jó volt, de miután már túl voltunk az első néhány alkalmon, akkor is még előfordult, hogy az ujjam után mondta, hogy ő most nem szeretné, mert nincs ráhangolódva vagy nem kívánja.. nem csináltuk ennyire egyszerű. nem sértődtem meg ezen.. hányás milyen "férfiak" vannak
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!