Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Problémás, ha a nő fenék ujjazás után az anális szexet nem szeretné?
Figyelt kérdés
A partnerem megsértődött rám és percekig kellett vele vitatkozni, miután a fenekem ujjazása után az anális szexre nemet mondtam. Tudom, hogy abból simán következhetne az is, de erről szerintem illene előre beszélni vagy rákérdezni, nem bumm bele... Mivel ez egy szexkapcsolat én nem feltétlen mennék bele, mert szerintem nem lenne olyan gyengéd vagy figyelmes ami olyankor kéne. Ha egy ujjal ujjazza a fenekem azt élvezem, beindít de ott meg is állnék. Ezt neki is elmondtam, erre bevágta a durcát... (egy felnőtt 30+os férfi)2016. aug. 23. 18:20
11/11 anonim válasza:
én nem ujjazom a sexbarátnőm fenekét,csak bedugom.nem volt még problémája belőlle.
de régebben volt ilyen problémám,ott az volt a megoldás,hogy én feküdttem mint egy darabfe ő pedig jól meglovagolt.na jó nem darabfa mert fogtam a melleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!