Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok vélemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok vélemény?

Figyelt kérdés
Tudom h elég sokan utálják az anált. de mi a helyzet azzal ha pl nem rakja be csak az ujját miközben épp szexeltek? ha esetleg valakinek van ilyen élménye neki milyen volt vagy h neki jo volt e esetleg?

2016. máj. 29. 16:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Szeretem az analt, így azt is szeretem ha az ujja felcsúszik akár szex, akar előjáték közben. Nekem nyilván jó érzés, mert szeretem és jo párszor csináltam mar.
2016. máj. 29. 18:54
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem, amikor először történt ilyen kutyában, meglepődtem nagyon és kijöttem az egészből. Nem esett jól. Azért meg kellett volna beszélni, hogy ilyet tervez, nem csak "véletlen".
2016. máj. 29. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!