Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szűz lánnyal vagy egy már nem szűz lánnyal jobb a szex? Miért?
Ez attól függ, hogy a lánynak vannak-e gátlásai, félelmei, milyen élénk a fantáziája, stb.
22/L
Ez tenyleg nem attol függ h szűz e vagy nem. Én az első alkalommal fel orat lovagoltam.
Szoval amit elottem leirtak: Mennyire magabiztos? Milyen a fantáziája? Mennyire tájékozódott a technikákkal kapcsolatba?
Nekem jobban bejön ha szűz a lány.
Ezt kb. Ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor először lépek bele a frissen hullott hóba.
Van egy olyan megmagyarázhatatlan varázsa számomra :)
Hogyha csak sex szempontbol nezed egyertelmuen a nem szuz csaj a nyero, mivel tobb a tapasztalat, nem szegyenlos, nincsenek gatlasok es nem szenvedelyes filmbeli mese ejszakara vagyik hanem o is csak dugni akar, mig a szuz lanyok felnek, szegyenlik magukat, izgitani barhogy lehet oket szerintem mivel meg "erintetlenek". De parkapcsolatban ez nem mervado es ha a pasidnak az dobd a pics@ba.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!