Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szűz lánnyal vagy egy már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szűz lánnyal vagy egy már nem szűz lánnyal jobb a szex? Miért?

Figyelt kérdés
Mièrt jobb egy szűz vagy egy nem szűz, meik izgatóbb, èrdekesebb stb.., hogyan lehet egy szűz lányt felizgatni, ha mèg teljesen tapasztalatlan ,ès nem tudja mi hogy van? Úgy halottam hogy a fiúk többsége fèlnek a szűz lányoktól,mièrt? Èn is az vagyok 18/L

2016. szept. 19. 18:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy a lánynak vannak-e gátlásai, félelmei, milyen élénk a fantáziája, stb.

22/L

2016. szept. 19. 18:52
 2/12 anonim ***** válasza:
egy nem szűz 40 körülivel :)
2016. szept. 19. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez tenyleg nem attol függ h szűz e vagy nem. Én az első alkalommal fel orat lovagoltam.

Szoval amit elottem leirtak: Mennyire magabiztos? Milyen a fantáziája? Mennyire tájékozódott a technikákkal kapcsolatba?

2016. szept. 19. 19:07
 4/12 anonim ***** válasza:
meik ? :D
2016. szept. 19. 19:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Meg szuzzel nem voltam. De sztem mind2 ugyanolyan jo. A szuz talan picit azert lehet jobb mert tudom hogy en vagyok neki az elso.
2016. szept. 19. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
19f
2016. szept. 19. 20:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem jobban bejön ha szűz a lány.

Ezt kb. Ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor először lépek bele a frissen hullott hóba.

Van egy olyan megmagyarázhatatlan varázsa számomra :)

2016. szept. 19. 20:01
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem számít semmit sem hogy szűz, vagy sem. Szeressen, az a lényeg. 21f
2016. szept. 19. 20:37
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
A szüzek bénák és csak a színtén szüzeknek kellett.
2016. szept. 20. 04:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Hogyha csak sex szempontbol nezed egyertelmuen a nem szuz csaj a nyero, mivel tobb a tapasztalat, nem szegyenlos, nincsenek gatlasok es nem szenvedelyes filmbeli mese ejszakara vagyik hanem o is csak dugni akar, mig a szuz lanyok felnek, szegyenlik magukat, izgitani barhogy lehet oket szerintem mivel meg "erintetlenek". De parkapcsolatban ez nem mervado es ha a pasidnak az dobd a pics@ba.

19/L

2016. szept. 20. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!