Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik van olyan lánybarátotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik van olyan lánybarátotok aki egy kicsit sem teszik és soha semmit nem tudnátok elképzelni vele csak barátságot?

Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Van. Miért?
2016. szept. 19. 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van!
2016. szept. 19. 15:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem a Külsőre miatt
2016. szept. 19. 15:08
 4/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Van.
2016. szept. 19. 15:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Van.
2016. szept. 19. 15:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, a Külsőre miatt. Ahogy mondod.
2016. szept. 19. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
nekem van egy so-so exem, aki egyébként csinos, vonzó, bájosan mosolygós, szenvedélyes lány, nagyon jó szöveggel, humorral, nagyon ott van a bébike. De nekem annyira nem jön be, igazán nem látok benne semmit se szépnek. És szinte felfordul a gyomrom, ha megcsókolom, a puncija ízétől meg komolyan hányingerem van. Többször megpróbáltuk, de annyira brutálisan nincs köztünk kémia, hogy annak előtte nem is hittem, hogy lehet ilyen. Tehát vele maradtunk tényleg barátok, aludtunk szexmentesen együtt, azaz őőő, az ugye annyira nem számít szexnek, ha néha úgy beszélgetés közben kiveri nekem meg lecummant? :) Persze komoly szándék nélkül, csak mert szereti...
2016. szept. 19. 15:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen elírtam bocs már... 😒 robadjak meg mostmár de tényleg mert az autocorrekt kijavította
2016. szept. 19. 15:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen van
2016. szept. 19. 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Van!

Nem is egy!

Miért?

2016. szept. 19. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!