Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányokat, Ti miért tindereztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokat, Ti miért tindereztek? (kép, leírás)

Figyelt kérdés

Mostanában feltűnt, hogy modell arcú és alkatú lányok sokasága van fenn a tinderen.

- lájkokat (matcheket) gyűjtötök, ez valamilyen "visszaigazolás" számotokra?

- vagy a való életben nem szólítanak meg a pasik? (kétlem)

- esetleg félénkek vagytok élőben ismerkedni, nem jártok szórakozóhelyekre, stb. ?

Tényleg igényes és szép arcú (mit értek szép arc alatt? kb. ilyet: [link] ) lányokról beszélek, kiemelkedően jó alakjuk (soknak rúdfitnesstől vagy más sporttól csodaszép alakja van), és majdnem mindegyik diplomás (orvos, jogász, mérnök, stb. )

Miért tindereztek?

Illetve kit kerestek? Jóképű (vagy helyesnek mondott) 32 éves pasi vagyok, és az ilyen lányokkal csak elvétve matchelek. Lehet, hogy nem tetszem nekik, ok, ez rendben.... De nem értem, mégis kit/mit keresnek, kit húznak jobbra, és legfőképp miért tindereznek?

2016. szept. 19. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Mert egy szép, csinos, okos, diplomás lány nem lehet fent tinderen csak a kevésbé szépek vagy kevésbé okosak? Ezen nem kell meglepődni 22 L
2016. szept. 19. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem manapság az internetes társkeresés már teljesen elfogadott, nem a csúnyább/visszahúzódóbb/technológia közelibb rétegek sajátja, mint 10 éve.

Meg persze sokan vannak, akik csak barátokat keresnek ott (mondjuk az vicces, hiszen minden kinézet alapján megy...), unaloműzésből regisztráltak, esetleg az önbizalmukat akarják így növelni. Na meg nagy a férfitöbblet, szóval reális esélyük van egy nagyon "jó pasit" kifogni, főleg, ha ők sem akarnak komolyat -- ilyen is van.

2016. szept. 19. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Annyit hallok erről a tinderről hogy ki fogom próbálni! Én nem jobbra húzom a csajokat hanem a farkamra :D Amúgy sok kamus ember van az ilyen oldalokon, és valami biztos nem stimmel velük mert akkor élőben ismerkednének és nem kamu képekkel.
2016. szept. 19. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok lány, de mostanában kerültem fel oda.

Miért is gyanús?

oké, hogy facebookos képeket használ a program, ami azt jelenti, hogy a lehető legjobb beállításban van a nő. Vagyis a valóságban nem olyan szép, mint a képen.

De mennyi felesleges energiát pazaroltunk mondjuk 6-7-8 éve (jó, mondjuk nekem épp akkor volt valakim...de az átlag egyedülálló) arra, hogy ráírsz valakire, aki neked tetszik. Aztán vagy viszonozza a vonzalmad, vagy nem. Így meg egy kép alapján megítéli, tetszel-e annyira, hogy akarjon valamit és csakis a mindkét fél egyezésénél kapsz visszajelzést. A visszautasításról semmit.

És sokkal több embert látsz így, és több lát téged. Gyorsabb és kevesebb a megsértés esélye.

Van azért előnye, amit nyilván a csinosabb nők is szeretnek. Bármilyen hihetetlen, nem mindenkinek tetszik a vékony nagy mellű sem. Ha én a kicsit husibbakat szeretem, akkor a vékony is kap visszautasítást ha tetszenék neki.

Szóval érted...

2016. szept. 19. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Én szinte kibétel nélkül nyomom az X-et minden nőre... Számomra nincs különbség köztük. Akár egy nőről is készülhetett volna több száz profil, annyira egyformák.

Mindegyik tökéletes testű, tökéletes arcú. Ugyanaz a hajuk, a sminkjük, mindegyik széles vigyorral, vagy épp flegma tekintettel bámul, és mindegyik diplomás.

2 egyezésem lett egy hónap alatt. Abból az egyik 5 perc írogatás után lelépett, a másik pedig leszbi. 😒

Szerintem semmire se jó ez az app...

22F

2016. szept. 19. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
A linkelt csaj full ronda szemű! De számtalan más szempontból sem szép. Ez csak smink, meg PS. Nézd meg reggel mikor mellette ébredsz. Még azt is letagadod a haverok előtt hogy megdugtad olyan ocsmány!
2016. szept. 19. 13:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Én hagyom magam becsapni... :)

És szerintem gyönyörű a lány.

De a képet azért linkeltem, mert nyilván a tinderes lányok sem reggeli épredés utáni szelfit tesznek fel magukról, hanem ilyet. És kb. ilyen szépségű lányokról beszélek. Nekem tetszenek.

2016. szept. 19. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:

En par eve hasznaltam az appot, es elso este meghuztam egy fittneses szoszit akit ott talaltam :) Hasznos program ;) :)

Azota mar parkapcsolat van igy nincs ralatasom a jelenlegi felhozatalra, de akit linkeltel, egy full atlag csaj, akir pl szemely szerint kukaztam volna, semmit se latok benne.

Tehat izlesek es pofonok. Sztem a gyonyoru kategoria nala feljebb kezdodik joval.

Es a jo csajok is keresnek pasikat, nincs ebben semmi..

Neha egy-egy piroslampanal is atmosolyognak, flortolnek...olyanok mint mi pasik. Legyen mar tartas benned is es ne ugy nezd, h egy szexi csaj barmit megkap, Te meg kinlodsz..

Te is donthetsz, nem csak ok.. Szoval ebben semmi kulonos nincs sztem. Ha nem lennenek fent jo csajok, akkor pl toroltem volna egybol az alkalmazast :)

2016. szept. 19. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!