Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek meg van írva a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg van írva a sorsunk? (Leírás)

Figyelt kérdés

Meg van írva a sorsa mindenkinek arról, hogy ki fog szűz maradni, kinek mikor lesz az első alkalma és hány kapcsolata lesz?

Viszont mindig fennáll a szabad döntés illúziója.

24/f

2016. máj. 31. 23:05
 1/9 anonim ***** válasza:
A sorsom én vagyok!
2016. máj. 31. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Nincs olyan, hogy sors önmagában. Karma van. A karma pedig a döntéseid következménye.
2016. máj. 31. 23:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Olvasd el: A szabadsag keze munkaja
2016. máj. 31. 23:09
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Mindenki egyes ember a maga sorsának kovácsa. A sorsra a lusták hivatkoznak.
2016. máj. 31. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
***Minden
2016. máj. 31. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Több választ kaptál volna az ezotéria kategóriában...

Amúgy elég valószínűtlen a dolog.

2016. jún. 1. 02:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Komolyan fejezzétek már be az egész napos rinyálást és kezdjetek el élni.

Semmi sincs megírva, az viszont a te egyéni döntésed, hogy nyafogsz és nem csinálsz semmit a cél érdekében.

2016. jún. 1. 04:59
 8/9 anonim ***** válasza:
39%

Én hiszek abban hogy minden meg van írva és fogantatásunktól kezdve e szerint élünk, de mi magunk ennek nem vagyunk tudatában a mindennapi életben, szabadnak érezzük magunkat (azok is vagyunk, de a sorsunk determinált, ergo ha most úgy döntök hogy jobb helyett balra lépek, pedig amúgy mindig jobbra lépek, akkor az is meg volt írva, nem rondítottál bele a nagy könyvbe). Abban is hiszek, hogy meg van határozva, kikkel találkozol életed során, milyen érzéseket váltanak ki belőled stb. Igazából úgy képzelem el, mint egy leforgatott filmet, amiben nem lehet pörgetni :)

Mindeki más habitussal és személyiségjegyekkel születik, van aki gyakorin siránkozik hogy alacsony, kicsi a farka és sose lesz nője mert az összes nő rhibanc, és van aki (esetleg kevésbé vonzó létére is) olyan magabiztossággal tengeti mindennapjait, hogy kapcsolatok terén nincs problémája.

Ez az én nézetem, mindenki másban hisz természetesen.

2016. jún. 1. 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:
19%
Lószart van bármi megírva. Légy férfi, tegyél magadért, szerezz meg egy helyes lányt, bánj szépen vele, stb.
2016. jún. 2. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!