Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex miatt megérne szakítani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex miatt megérne szakítani?

Figyelt kérdés

Nő vagyok és az a problémám, hogy a párom eléggé ritkán szexel velem. Nagyon kevésnek érzem a heti vagy két heti egy alkalmat. Mikor összebújunk nagyon jó és kielégülök, de én másnap már ugyan úgy igényelném.

Ő általában arra hivatkozik, hogy fáradt. Tényleg sokat dolgozik, de mikor otthon vagyunk, akkor se tud nyugton maradni. Ahelyett, hogy pihenne egész nap barkácsol, aztán este ahogy lefekszük 2 perc után már alszik is.

A hétköznapokban remekül megvagyunk, hasonló az érdeklődési körünk, jókat beszélgetünk, de egyszerűen ezzel a szex dologgal nem tudok mit kezdni nála. Természetesen sokat beszéltem már vele róla, de ő ilyen, nem kívánja.

Sokat gondolkodok rajta, mi legyen, mert én így gyötrődök, a szívem egy igazi szerető után vágyakozik, az eszem meg azt súgja, maradjak nyugton, mert jól élünk...

2016. szept. 17. 14:59
1 2
 1/12 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Idővel úgyis megcsalod. Jobb tisztességesen elköszönni.
2016. szept. 17. 15:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Lehet szakítani megcsalád miatt is, de ha nem egyeznek az igényeitek, te sem tudsz lejjebb adni és ő sem alkalmazkodik jobban, hát... Te tudod.
2016. szept. 17. 15:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Biztosan nem csalnám meg, én hűségesnek tartom magamat.
2016. szept. 17. 15:02
 4/12 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Az mindegy minek tartod magad. A hűség jön magától nem kell gyakorolni. Ha tudatosan vagy hűséges akkor csak egy identitást kergetsz nem leszel tőle jobb ember csak frusztrált.
2016. szept. 17. 15:05
 5/12 anonim ***** válasza:

"a szívem egy igazi szerető után vágyakozik"

VS.

"én hűségesnek tartom magamat."

Biztos?

2016. szept. 17. 15:06
 6/12 A kérdező kommentje:

oké, ez kicsit ellentmondásosra sikerült.

A szeretőt nem úgy értettem, hogy valaki, akivel megcsalhatom, hanem olyan társ, aki egyben szerető is. Heves, érzéki.

2016. szept. 17. 15:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell eldönteni! Választanod kell a jó élet és a gyakori orgazmusok között.

Amikor megismerkedtetek akkor is ez volt a gyakoriság?

2016. szept. 17. 15:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát ennek így valóban nincs sok értelme. Általában fordítva szokott lenni, de ha nincs meg az összhang a szexben, akkor az előbb utóbb a kapcsolat többi részére is rá fogja nyomni a bélyegét. Szóval szerintem keress mást, és ne sajnáld, mert a nők többsége eléggé frigid ahhoz, hogy könnyen talál magához illőt ő is.
2016. szept. 17. 15:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak igaza van, e te pasidnak olyan nő kellene akinek alig vannak vágyai, vannak ilyenek.

Mióta megy ez így nálatok? Évek óta?

A kapcsolat elején is ilyen volt?

2016. szept. 17. 16:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Kedves 4!

Utállak, amiért egy olyan dologra világítottál rá, amire eddig nem is gondoltam. Rossz érzés, hogy igazat szóltál, mert most kicsit sz@r embernek érzem magam. Azt hittem, hogy elég, ha betartom a szabályokat. De ha mégis elképzelem, ahogyan más nyom a falnak, akkor már nem vagyok az igazi.

Kár volt.

2016. szept. 17. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!