Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex miatt megérne szakítani?
Nő vagyok és az a problémám, hogy a párom eléggé ritkán szexel velem. Nagyon kevésnek érzem a heti vagy két heti egy alkalmat. Mikor összebújunk nagyon jó és kielégülök, de én másnap már ugyan úgy igényelném.
Ő általában arra hivatkozik, hogy fáradt. Tényleg sokat dolgozik, de mikor otthon vagyunk, akkor se tud nyugton maradni. Ahelyett, hogy pihenne egész nap barkácsol, aztán este ahogy lefekszük 2 perc után már alszik is.
A hétköznapokban remekül megvagyunk, hasonló az érdeklődési körünk, jókat beszélgetünk, de egyszerűen ezzel a szex dologgal nem tudok mit kezdni nála. Természetesen sokat beszéltem már vele róla, de ő ilyen, nem kívánja.
Sokat gondolkodok rajta, mi legyen, mert én így gyötrődök, a szívem egy igazi szerető után vágyakozik, az eszem meg azt súgja, maradjak nyugton, mert jól élünk...
"a szívem egy igazi szerető után vágyakozik"
VS.
"én hűségesnek tartom magamat."
Biztos?
oké, ez kicsit ellentmondásosra sikerült.
A szeretőt nem úgy értettem, hogy valaki, akivel megcsalhatom, hanem olyan társ, aki egyben szerető is. Heves, érzéki.
Ezt neked kell eldönteni! Választanod kell a jó élet és a gyakori orgazmusok között.
Amikor megismerkedtetek akkor is ez volt a gyakoriság?
Az előttem szólónak igaza van, e te pasidnak olyan nő kellene akinek alig vannak vágyai, vannak ilyenek.
Mióta megy ez így nálatok? Évek óta?
A kapcsolat elején is ilyen volt?
Kedves 4!
Utállak, amiért egy olyan dologra világítottál rá, amire eddig nem is gondoltam. Rossz érzés, hogy igazat szóltál, mert most kicsit sz@r embernek érzem magam. Azt hittem, hogy elég, ha betartom a szabályokat. De ha mégis elképzelem, ahogyan más nyom a falnak, akkor már nem vagyok az igazi.
Kár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!