Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátnőm azért akar szakítani, mert nem tudjuk a szexet gumival csinálni?
Nem o!yan ördögtől valóaz a gumi, nekem pl segít,hogy tovább bírjam, de egyébként észre sem veszem, hogy rajtam van.
Jó, picit hangulatromboló utána ellenőrizgetni, hogy lyukas-e, de inkább menjek ki egy percre utána a mosdóba, minthogy abortuszra kelljen rohangálni.
Nem rinyálni kell a gumi miatt, hanem szokni.
Felhúzod, és abban vered ki, stb., továbbá leállsz azzal a bemagyarázással, hogy lekókad, stb.
Az exem is próbálkozott ilyennel, hogy így szr úgy szr, szedjek gyógyszert, mert neki! az kényelmesebb. Már fél év után - a libidó lenullázódásán kívül - ezer bajom volt tőle, aztán egy évig jártam endokrinológushoz, mire helyretett.
Furcsa, amint kiderült, hogy nem szedhetem, mert gondot okoz, rögtön jó lett az a gumi...
Ha a barátnődnek is gondja van a hormonos dolgoktól, úgy igen, felveszed az óvszert, vagy lapát.
Menj el szakemberhez, mert hátha tudnak megoldást. Ha meg nem, akkor engedd el... én pl. szedek fogamzásgátlót, de ha egészségügyi okok miatt nem lehetne, én szakítanék, ha bármilyen okból nem hajlandó a párom gumit húzni, mert nem akarok teherbe esni... nem vagyok olyan hülye, hogy megszakítással meg azzal a béna Pharmatexszel csináljam.
(azért az is szép, hogy neked kb. az a legfontosabb benne, hogy szép, meg az a baj, hogy van olyan tökös a barátnőd, hogy elhagy... mert ha ronda lenne, akkor nem hagyna el... jééééézus...)
PEdig jobb ha megszokod,ne akard szedjen gyógyszert,vagy esetleg van egy spirál amit szülés előtt felraknak olyan 60.000Ft azt kipróbálhatjátok mondom SZÜLÉS előtt is lehet használni.
De ezt neked kell fizetned akkor vagy gumi marad,de gyógyszerre ne erőltesd,jó lesz ha elkezd hízni?Erre gondolj.
Amúgy kérdező rosszul gondolod, a lekókadást kizárólag te találod ki magadnak. Azok a mechanizmusok, amik felelősek a merevedésért egyáltalán nem függnek attól, hogy be van-e burkolva a péniszed valamivel, vagy nincs.
Szóval ez ilyen ördögi kör, már előre rástresszelsz a gumira, és nyilván le is kókad emiatt.
Ahelyett, hogy a dögös barátnődre koncentrálnál, meg arra, hogy milyen jó lesz most megdugni őt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!