Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátnőm azért akar szakítani, mert nem tudjuk a szexet gumival csinálni?
"Anélkül ő nem csinálja. "
még jó hogy nem akar teherbe esni egy pár hetes kapcsolatba..
tanuld meg használni a gumit,vagy keressetek más védekezési módszert. (nem hormont). de az a baj,hogy a legbiztosabb hormonmentes védekezési módszer a gumióvszer. és új kapcsolatban igen ajánlott, mert a nemi betegségek ellen is véd.
hosszabb kapcsolatban ki lehet majd próbálni méhszájsapkát vagy krémeket stb.. de most tényleg a gumi a legjobb választás.
a fogamzásgátlót meg nem szabad erőltetni.tényleg sok mellékhatása van. nem neked kell szedni,úgyhogy ne más fszával verd a csalánt. nem a te szervezetedet bombázza szét.
Valaki ezt írta 5 éve itt. Tehát nem vagyok egyedül.
...Nagyonúgytünik, hogy a gumi az oka....
Állt a léc mint állat, ahogy bevettem a dragont, kb egy órára rá éreztem a hatását, még most is tart valamilyen szinten....
A kérdéses problémára viszont nem volt jó...egyszerűen felhúztam a gumit, és lelankadt...:S utána gumi le, kicsit nyaltam meg simogadtam a barátnőmet, és egyből állt megint...és ezt így próbáltuk 3 szor...és ugyanez lett a vége...szoval jön a KAMAGRA, mostmár nincs mese, mert nekem is nagyon hiányzik már a szex, de egyszerűen valmiért vele gumival nem megy...
Mit csinálj? Egyszerű: tanulj meg gumiban dugni!
Ha nem megy, akkor így jártál.
Keress olyan csajt, akivel passzolnak az igényeitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!