Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oral szex megcsalasnak számít?
Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 08:08
2/10 anonim válasza:
Clinton óta tudjuk hogy nem,,én is erre keresgetek :)F
3/10 anonim válasza:
Sértő lenne, ha azt mondom, hogy hülye vagy?
4/10 anonim válasza:
Dehogy az, szóval ne akadj ki azon, ha párod lesz*p más pasikat is.
Komolyan, miért nem kapcsolod be az agyad, mielőtt marhaságokat kérdezel?
5/10 anonim válasza:
Ha jobb kezes vagyok de a ballal vaglak pofan akkor azt jelenti,hogy nem utottelek meg?
L.
6/10 Karnun22 válasza:
Még egy csók is sok, ez meg már jóval több!
7/10 anonim válasza:
#5 ez a nap válasza! :) az ilyen buta emberek meg is érdemelnék.
Azt hiszem a kérdésre már nem kell válaszolnom mert megtették mások, meg ilyen ostobaságra amúgy se érdemes. 22f
8/10 anonim válasza:
Dehogy számít annak, úgyhogy nyugodtan küldd át a barátnődet, hogy lepippantson.
9/10 anonim válasza:
#7-es kosz,szerintem is sokat segitene a nezopontjukon!:)
10/10 anonim válasza:
Ha magadnak csinálod akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!