Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól ideális a szex?
Figyelt kérdés
Lánynak és fiúnak egyaránt. Tudom ahány ember annyi vélemény, és szokás, de azért kíváncsi lennék a válaszaitokra.2016. szept. 16. 23:26
1/6 anonim válasza:
Olyan, hogy ideális szerintem konkrétan nincs!
De a lányoknál én 16, a fiuknál minimum 18 év fölé tenném az alsó korhatárt!
2/6 anonim válasza:
Amikor ok jonak erzik. Ha 15 evesen, akkor 15 evesen, ha 28 evesen, akkor 28 evesen.
4/6 A kérdező kommentje:
Légyszi indokoljátok is a válaszokat, köszi. :)
2016. szept. 16. 23:31
5/6 anonim válasza:
16 év mindkét nemnél. Úgy gondolom, hogy alatta még gyerekek, hiába állítják sokan, hogy érettebbek a koruknál.
6/6 anonim válasza:
Igazából ha nem csak testileg hanem lelkileg és szellemileg is érett mind két fél. de ha nagyon kort akarok írni akkor 17-18-20 éves kor körül.. De ez nem azt jelenti hogy ekkor kell feltétlenül elveszíteni a szűzességet... Mert ha valaki 15-16 évesen már elég érett szellemileg és lelkileg is akkor csinálja akkor. Ezt nem lehet korhoz kötni.. 22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!