Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mekkora az ideális pénisz méret mind orálisan mind vaginális/anális alapon?
Ha 20cmnél rövidebb a pasi farka szóba se állok vele.
13/L
# 2
Női intuícióm az súgja, hogy nem csak hogy nem 13 éves, de még farka is van. :-)
Egyet értek veled.... Ha meg igaz amit irt az 1-es akkor nagyon tudom sajnálni hogy egy kislány aki kb még szüz az ilyent ir ide
Ideális akkor, ha az átlagosnál hosszabb és vastagabb is valamivel.
Viszont szex közben már nem lehet változtatni rajta, úgyhogy külön követelményeket állítani orálhoz vagy análhoz szerintem nincs értelme. :D
Engem egy 15 cm hosszú tökéletesen kitölt. Volt már dolgom 27 centissel is- gyönyörű volt és lenyűgöző, de csak úgy tudtam vele elélvezni, ha közben a csiklómmal is játszottam. Elég nagy a szám (mármint méretre) és a torkozás sem okoz gondot, a popsim pedig megfelelő előkészítés után bármilyen emberi méretet gond nélkül befogad.
Ha választani lehetne, inkább a vastagra szavaznék, mint a hosszúra, de nem kosaraznék ki egy pasit sem a farka mérete miatt, bármekkorával lehet örömet szerezni (na jó, azért a 10 centi még nekem is kevés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!