Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rocker pasik jobbak az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rocker pasik jobbak az ágyban?

Figyelt kérdés

2016. szept. 15. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
Na, akkor azoknak,akik csak annyit látnak a rockerekből,hogy fekete ruha, hosszú haj, láncok, stb. elmondanám,hogy nem egy rocker haverom ismerősöm van, volt. Fiúk is, lányok is. Sokkal közvetlenebbek, nem nézik azt,hogy milyen stílust képviselek, csak ellehessen velem beszélgetni, nem flegmáznak, mint a legtöbb kis diszkós punci. Annyit még,hogy voltam két olyan szórakozó helyen is,ahol inkább rockerek voltak, semmi balhé nem volt szinte, nyugodtan lelehetett ülni, meginni a sörömet AZtán átnéztem egy másik helyre haverokkal, ott már a 40-50 kg-os gyerekek felhajtott gallérral arról beszélgettek,hogy kinek hogy vágják el a torkát. Persze kisfiú a kóla párlatától elszédülsz, majd te fogsz itt torkokat vagdosni :) Na ennyit a rockerekről, tudom,hogy mit beszélek, mert ismerek egy pár rockert, illetve,aki a rock illetve metál zenét részesíti előnyben.
2016. szept. 15. 23:31
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor en most elmeselek neked egy tortenetet utolso :) en a rokkereket azert nem szeretem mert edzesrol egyszer setaltam haza es belem kotottek :) persze ossze vossza vertem mindet 12 eves korom ota boxolok de ez m1.. es elmondom meg eggyet... amikor cigokkal keveredtem balheba... eggyik cigany csavo levallalt megfodultam mar utott... kihajoltam alba csaptam kifekudt :) tobbiek neztek es nem jottek ram... na ennyit a rokkerekrol... masik meg, hogy en meg nem lattam tiszta rokkert... csak ezt a koccintos boros budos rokkereket a kivetelert bocsi! Ha van ilyen!! Es a helyesirasert is siettem este van :D
2016. szept. 15. 23:45
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
neked akkor sajnos rossz tapasztalatod van velük, ilyen is van. Végül is nem attól lesz valaki jó vagy rossz ember,hogy milyen stílusban nyomja, hanem ez személyiség függő dolog.
2016. szept. 16. 00:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

...írtam egy ki****ott regényt, de inkább nem oktatnék.

Válasz: nem stílustól függ a teljesítmény, de volt rocker (hc, de stíluselemzésbe nem mennék bele) párom és bizony okozott pár felejthetetlen pillanatot (és nem, nem volt se büdös, sem igénytelen. ;)

Utolsó előtti (akit elvileg rockerek vertek el): nem összekeverendőek a rockerek és a skinheadek. Az utóbbiak esnek neki mindennek, ami él és mozog.

Végül: felszínes gyökerek vagytok mind. :)

L/22/"rockerpunci" (mc, de ebbe sem mennék bele)

2016. szept. 16. 00:29
 15/16 anonim ***** válasza:
#14: Ez tetszett rocker punci. :DD
2016. szept. 25. 02:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Legalábbis kevésbé prűdek :D így aztán nem kell zavarba jönni, hogyha kérni akarsz valamit :)

Nekem nagyon bejön a hosszú haj, az is dob egyet az élményen, de egyébként is, úgy tapasztaltam, hajlamosabbak jókat beszélgetni és kíváncsiak lenni a személyiségedre, így aztán az ágyban is sokkal jobb érzés utána. :)

28/L

2017. febr. 20. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!