Lehet, hogy a rocker csajoknál jobbak az esélyeim, mint a techno meg egyéb bulis meg pop zenét hallgatóknál?
Úgy tűnik. Valószínűleg ez leginkább azért van, mert ők beszédesebbek, nyitottabbak, jobban eltudsz velük beszélgetni.
Nekem is ilyenek a tapasztalataim velük kapcsolatban, persze itt is lesznek kivételek.
Elmondom én is a véleményem, mivel én is rocker vagyok és a valószínűleg leendő barátnőm is az...
Öltözködést tekintve ő dorcóban, acélbetétes bakancsban járkál időjárást tekintve. Sokszor van feketében, de házilag kipingált pólókban is látni, meg kék farmerban, esetleg bőrgatyában...
Én szívem szerint még most is hosszú farmerban járkálok, dorcóban, oldallánccal. Vagy fekete vagy kék farmerben.
Borotválkozni hetente egyszer szoktam, őt nem zavarja ez, nem vagyok igénytelen, nem korpás a hajam sem, körmöm sem hosszú(gitározok) és festve sincs. Egyszóval van aki a díszb...kra bukik és van aki a lazább, de ugyanakkor jobb arc keményebb csávókra. Sztem a disco-s csajok túlságosan is nyíltak, a rockerekért meg kell küzdeni a stílusuk miatt is. Egyszóval az, hogy valaki rocker nem jelenti azt, hogy tróger!
Ha kérdező rock-ot hallgatsz, akkor azt mondom fas*a gyerek vagy, szerintem a rocker csajoknál több az esélyed ezek szerint, csak hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!