Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a barátnőmet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy gyakrabban engedje az arcára. és ne irtózzon tőle?

Figyelt kérdés

Magától szinte sosem csinálná, nekem kell kérni, akkor viszont általában húzza a száját és csak tűri. Hiába mondtam neki, hogy irtó szexin áll az arcán, hogy számomra ez nagyon dögös látvány, stb. De nem hozta meg igazán azt a változást, amit szeretnék.

Olyan lány ne írjon, aki szerint ez férfi dominancia/megalázás, mert nem vagyok kíváncsi erre... ;)

2016. szept. 15. 10:08
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
72%

ti annyira hülyék vagytok

Itt nem arról van szó, hogy mi az undorító, hanem arról van szó, hogy a párja utálja csinálni, de mivel szereti őt ezért néha megteszi és a pasi annak ellenére, hogy tudja a párja utálja, erőlteti.

Szerintem ez a szörnyű és nagy önzőségre vall. Nem tudom miért teszed a te boldogságodat a párod elé, de ha így van akkor gondolkozz el azon, hogy valóban szereted e, mert alapból abból indulok ki, hogy én a szeretett feleségemnek semmi olyat nem akarok csinálni amit ő nem szeretne, hiába vágyok rá...

2016. szept. 16. 12:29
 32/40 A kérdező kommentje:
#31: Majd főni fog a fejed, ha vágysz rá, éveken/évtizedeken át megvonod magadtól. Majd hidd el ha szétmennétek, másnak lehet megtenné. Persze nem lehet ezt előre megjósolni... Ahogy érzed.
2016. szept. 16. 12:32
 33/40 anonim ***** válasza:
35%
Ebben tökéletesen igazad van kérdező!
2016. szept. 16. 15:41
 34/40 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező:

Persze hogy másnak lehet megtenné, egy olyan pasinak mint neked aki kikényszeríti ezt. Én nem kényszerítem ki, mert ha nem szeretné csinálni akkor nem várom el tőle, hogy csinálja.

Igen, tett már olyat ex pasinak amit én is szeretnék kérni tőle, de az ex pasi úgy ahogy van megutáltatta vele, mert szenvedett, utálta és megalázónak tartotta, mégis az ex "ha ezt nem teszed meg akkor nem is szeretsz" kártyáját újra és újra kijátszotta és nem érdekelte, hogy a csaj sírva aludt el, csak hogy megkaphassa a hülye pasi amire vágyik.

Ha neked ennyi kell egy kapcsolathoz, hogy a párod engedje az arcra élvezést akkor tegyél egy szívességet és keress magadnak olyan lányt aki ezt örömmel csinálja, mert így hosszú távon a párod nem fogja elviselni az önzésedet.

2016. szept. 16. 16:47
 35/40 A kérdező kommentje:

Az, hogy azért nem teszek meg valamit a páromnak, mert egy exem megutáltatta velem hatalmas nagy képmutatás. Én nem szeretném egy korábbi párja hibáit magamra venni, ahogy én sem fogom rátenni a korábbi partnereim hibáit.

Úgy gondolom ez alapvető.

2016. szept. 19. 09:26
 36/40 anonim ***** válasza:
67%
Komolyan, az ilyen bunkóknak miért van csaja?
2016. szept. 19. 12:02
 37/40 anonim ***** válasza:
79%

Marhára szeretheted a párodat ha olyanra kéred amit nem szeret. Mondjuk ő is jó hülye hogy hagyja.

Ez befejezés egyébként sem szól semmi másról, mint a nő megalázásról. Te is és a többi beteg fa$ is azért szereti ezt, mert egy önbizalomhiányos retardált gyökér, aki kvázi megjelölni akarja a partnerét, mint egy kutya. gratulálok.

És ezt férfiként írom...

2016. okt. 12. 16:13
 38/40 A kérdező kommentje:
Írhatod, hogy ezt írod le, hogy "férkiként írom", attól még egy feminista alak vagy. :)
2016. okt. 12. 19:07
 39/40 egybaba ***** válasza:
78%
miért nem keresel olyat aki erre vágyik, miért kényszerítes rá az akaratodat ?
2016. nov. 3. 11:55
 40/40 anonim ***** válasza:

Jó sok képmutató gyökér van, te jó isten...

Ezzel a válasszal értettem egyet: 2016-09-15 16:07.

A többiek szánalmasak xd.

2017. júl. 27. 04:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!