Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy gyakrabban engedje az arcára. és ne irtózzon tőle?
Magától szinte sosem csinálná, nekem kell kérni, akkor viszont általában húzza a száját és csak tűri. Hiába mondtam neki, hogy irtó szexin áll az arcán, hogy számomra ez nagyon dögös látvány, stb. De nem hozta meg igazán azt a változást, amit szeretnék.
Olyan lány ne írjon, aki szerint ez férfi dominancia/megalázás, mert nem vagyok kíváncsi erre... ;)
Prűdeken kívül is idetévedhetne valaki.
Nagyon súlyos problémák vannak. Nagyon messzemenő következtetések vannak rólam, miközben nem is ismertek.
Amelyikőtök szereti ha orálisan kényeztet a pasi: mit szólnátok ha jönne egy férfi, akivel megvan minden, de irtózik a punci ízétől? Elég rossz lenne igaz? Egy életre lemondanátok erről az élményről miatta?
11-es, nem vagyok prűd, de ha valamit nem szeretnék a szexben, a másik ne erőltesse már - és, igen, ha a másiknak taszító a nyalás, akkor NEM VÁROM EL TŐLE, hogy csinálja, megoldjuk máshogyan.
De neked jó nézni, hogy kb. szenved meg viszolyog a barátnőd? Hát, gratulálok, meg annak az ostoba libának is, amiért veled van.
Én részben ezért is szakítottam az exszel. Megmondtam, hogy orál ok, de lenyelés nem, mert rosszul leszek. Erre nemhogy nem szólt, hanem nemes egyszerűséggel odaszorította a fejem. Mikor meg kérdőre vontam - egy hányás után -, azzal védekezett, hogy ösztönből tette.
Én szeretem arcra, azzal sincs gondom, hogy lenyeljem, de ezt nem lehet erőltetni egy párkapcsolatban.
Nekem is vannak olyan vágyaim amik a partneremnek nem tetszik, de eszembe se jutna erőszakoskodni vele.
Válasz, hogy sehogy nem tudod rávenni ha irtózik tőle.
Nem kell lemondanod róla hisz írod, hogy engedi... Csak nem olyan gyakran mint te szeretnéd.
Tudod, ha az egyik fél számára olyasvalami fontos, sőt, elengedhetetlen fontosságú, amit a másik utál, arra egyetlen értelmes megoldás van: a szakítás.
Aztán neked is lesz esélyed olyasvalakit találni, aki még lehet, hogy élvezi is, amit akarsz, meg ő is találhat egy olyan férfit, aki vagy nem is akar olyat csinálni vele, ami neki rossz, vagy ha akarná is, neki annyira nem fontos, hogy ezért a másiknak kellemetlenséget okozzon.
Bajok meg tényleg vannak, méghozzá nem kicsik, de elsősorban a te fejedben.
Te el vagy kicsit tévedve.
Azt írod, hogy szerinted ez úgy működik, hogy ha látja valaki a párján, hogy ő valamit élvez, akkor azért megteszi, hisz neki a másik élvezete az öröm.
Vagyis: ha látom a páromon, hogy valamit nem élvez, akkor én se fogom élvezni, ha ráveszem, megteszi, de undorodik tőle.
Ellenben te mégis ráveszed a csajod, valamire, amiről tudod, hogy irtózik tőle, és neked olyan élvezet, hogy még többször is akarod.
Most akkor hogy is van ez?!
Mert szerintem úgy, hogy a te élvezeted az egyedüli, ami fontos, és kb. sza.rsz bele, hogy a csaj mit élvez és mit nem, tegye meg a kedvedért, és kész.
Közben pedig azért burkoltan leírod azt is, hogy te már puncit nyalni sem szeretsz... De a csajod élvezzen el attól is, ha a ge.czidben fürödhet...
Nincs itt szó dominanciáról, csak arról, hogy egy önző, hisztériás kiskölyök szexbabát akar csinálni a barátnőjéből, és pusztán önkielégítésre akarja használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!