Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy gyakrabban engedje az arcára. és ne irtózzon tőle?
Magától szinte sosem csinálná, nekem kell kérni, akkor viszont általában húzza a száját és csak tűri. Hiába mondtam neki, hogy irtó szexin áll az arcán, hogy számomra ez nagyon dögös látvány, stb. De nem hozta meg igazán azt a változást, amit szeretnék.
Olyan lány ne írjon, aki szerint ez férfi dominancia/megalázás, mert nem vagyok kíváncsi erre... ;)
Édes, valamit el kell mondanom:
Reád száll az isteni oltalom
De csak akkor vagy méltó eme áldásra
Ha rácsuroghat a spermám az orcádra
#20-as te oltári tévedésben vagy. Abszolút nem vagyok önző. Nem sokszor éltem meg, hogy nem élveztettem el egy nőt. Ha mégis akadt ilyen, akkor azt szarul éltem meg. A magam orgazmusa sem nyújtott élvezetet, szeretek örömet okozni. A puncis példát félreolvastad. Imádok puncit nyalni, azért hoztam fel, mert ezt egyik másik kedves válaszolóm biztos nehezen hanyagolná, ha elmaradna a férfi részéről. Csak megkérnék a párjukat, hogy csinálják.
Én nem kezdek válaszul személyeskedni ismeretlenül, csak leírtam, hogy ebben tévedtél.
szerintem mutasd meg neki, hogy a te arcodon is milyen szexisen áll :D
Egyébként kicsit sem undoritó az olyan férfi aki elvárja hogy ráverje a lány arcára, vagy a lány lenyelje miközben ő meg sem kostolná...
#26: Nem tudom miért gondolod, hogy azonnal, zsigerből elutasítanám. Amúgy soha nem próbáltam, nem azért írom.
Ha ez neki jelentene valami olyan pluszt, akkor engedném. Elvégre a szexen kívül is ő a társam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!