Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Aki akar párcserét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Aki akar párcserét próbált, vagy próbálna, mi az oka?

Figyelt kérdés

Mi motivál? Hogy megcsalhasd úgy, hogy ne lehessen egy szava sem mert ő is kap? Vagy hogy érezhesd hogy mekkora hódító vagy? Jól esik nézni hogy a szerelmed egy másik férfi d.gja?

És a barátnőd/partnered iránt mit érzel? Kevésbé szereted, azért akarod ezt a dolgot? Ha megtetted utána szoktál még rágondolni? Egyszeri alkalom vagy rendszeressé válik?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2016. szept. 14. 07:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kiváncsi vagyok.. Ez kb olyan mint a film amiben a feleségek " Elhajlási engedélyt " adtak a férjüknek és úgye nekik is lehetett volna félre menni.. Bár a filmben nem történt félrekúrás még engedéllyel sem... Kérdező bocsi hogy ide írtam de hirtelen ez jutott eszembe. 22 L
2016. szept. 14. 08:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
mi beszéltünk erről de egyelőre csere nélküli négyest tervezünk, a cserés meg annyiban lenne más/jobb h új élmény mindkettőnknek, egyelőre ennyiben kimerült a dolog, majd ha összejön akk tudok/tudunk részletesebben nyilatkozni erről
2016. szept. 14. 08:07
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Én teljes szívemből szeretem a feleségem és úgy érzem ő is engem. DE nyitottak vagyunk az új dolgokra és mindketten kíváncsi természetűek.

Én a szilikon melleket szerettem volna kipróbálni, a párom pedig egy jó méretes férfiasságot.

De aztán a végén engem sokkal jobban felizgatott ahogy láttam a páromat harcolni azzal az óriáskígyóval, mint a szilikon cicik. Pedig egy szavam sem lehetett a hölgyre mert nagyon szép volt és iszonyúan értett a szexhez, de engem mégis a párom látványa hozott igazán lázba.

2016. szept. 14. 08:13
 4/15 A kérdező kommentje:

De titeket nem zavar az hogy a szerelmeteket egy másik férfi taperolja, más markolássza a melleit és más szexel vele? :/ Ha én látnám hogy ő mennyire élvezi hogy a másik nővel van épp, elfutnék sírva.

A barátom mondta hogy kipróbálná, de tökéletes a kapcsolatunk és a szex is, csak az okára próbálok rájönni.

2016. szept. 14. 08:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi az oka, röviden: Perverz vagyok.

Ezt a lelkem mélyén egy nagy harc elfogadni. Nem olyan értelemben vagyok perverz, ahogy sokan. Én picit durvábban.

Zavar és egyben izgat, mással lenne a párom, vagy látni szeretném a tekintetét, ahogy más nő kényeztet.

Egyszeri alkalomnak gondolnám az ideálist, frissiben megismert párral, semmiképp sem barátokkal.

2016. szept. 14. 08:22
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Neked kedves kérdező véletlenül nem Lilla a neved?:)
2016. szept. 14. 08:27
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem Lilla vagyok.
2016. szept. 14. 08:29
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Hát van olyan, hogy az ember többféle dolgot is kíván, attól, hogy finom a barack még a pizza is lehet jó. Nyilván nem a mély érzelmeké ilyenkor a főszerep.

Amúgy engem is felizgat a gondolat, hogy a barátnőm más férfitől is élvez (tisztán szexuálisan, nem szerelem!).

De megértem, ha a barátnőm nem akar engem más nővel látni. Ettől függetlenül engem még izgat gondolatban, hogy ő más férfiaktól élvez (még egyszer: szex, nem szerelem, érzelem).

A szexuális vágyak több irányúak lehetnek szerintem, mint az érzelmi kötődés, ez mozgathatja a dolgot. Azt nem hinném, hogy azért van, mert téged nem kíván, mert akkor egyszerűen szakítanátok.

2016. szept. 14. 08:31
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a párod is izgatná a látvány, hogy mással vagy és lát közben..
2016. szept. 14. 09:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Sok ember szereti a változatosságot és ennyi az oka.

Amíg nem lesz gyereked attól, aki megdug téged és nekem sem lesz gyerekem attól akivel dugok, addig nem gond

2016. szept. 14. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!