Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Aki akar párcserét próbált, vagy próbálna, mi az oka?
Mi motivál? Hogy megcsalhasd úgy, hogy ne lehessen egy szava sem mert ő is kap? Vagy hogy érezhesd hogy mekkora hódító vagy? Jól esik nézni hogy a szerelmed egy másik férfi d.gja?
És a barátnőd/partnered iránt mit érzel? Kevésbé szereted, azért akarod ezt a dolgot? Ha megtetted utána szoktál még rágondolni? Egyszeri alkalom vagy rendszeressé válik?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Én teljes szívemből szeretem a feleségem és úgy érzem ő is engem. DE nyitottak vagyunk az új dolgokra és mindketten kíváncsi természetűek.
Én a szilikon melleket szerettem volna kipróbálni, a párom pedig egy jó méretes férfiasságot.
De aztán a végén engem sokkal jobban felizgatott ahogy láttam a páromat harcolni azzal az óriáskígyóval, mint a szilikon cicik. Pedig egy szavam sem lehetett a hölgyre mert nagyon szép volt és iszonyúan értett a szexhez, de engem mégis a párom látványa hozott igazán lázba.
De titeket nem zavar az hogy a szerelmeteket egy másik férfi taperolja, más markolássza a melleit és más szexel vele? :/ Ha én látnám hogy ő mennyire élvezi hogy a másik nővel van épp, elfutnék sírva.
A barátom mondta hogy kipróbálná, de tökéletes a kapcsolatunk és a szex is, csak az okára próbálok rájönni.
Mi az oka, röviden: Perverz vagyok.
Ezt a lelkem mélyén egy nagy harc elfogadni. Nem olyan értelemben vagyok perverz, ahogy sokan. Én picit durvábban.
Zavar és egyben izgat, mással lenne a párom, vagy látni szeretném a tekintetét, ahogy más nő kényeztet.
Egyszeri alkalomnak gondolnám az ideálist, frissiben megismert párral, semmiképp sem barátokkal.
Hát van olyan, hogy az ember többféle dolgot is kíván, attól, hogy finom a barack még a pizza is lehet jó. Nyilván nem a mély érzelmeké ilyenkor a főszerep.
Amúgy engem is felizgat a gondolat, hogy a barátnőm más férfitől is élvez (tisztán szexuálisan, nem szerelem!).
De megértem, ha a barátnőm nem akar engem más nővel látni. Ettől függetlenül engem még izgat gondolatban, hogy ő más férfiaktól élvez (még egyszer: szex, nem szerelem, érzelem).
A szexuális vágyak több irányúak lehetnek szerintem, mint az érzelmi kötődés, ez mozgathatja a dolgot. Azt nem hinném, hogy azért van, mert téged nem kíván, mert akkor egyszerűen szakítanátok.
Sok ember szereti a változatosságot és ennyi az oka.
Amíg nem lesz gyereked attól, aki megdug téged és nekem sem lesz gyerekem attól akivel dugok, addig nem gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!