Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltem egy pasival, de?
Figyelt kérdés
Nem kezdeményezte a csókot, nem akart utana se....
miert?
viszont tetszettem neki tuti, nem hiszem h emiatt....
2016. szept. 13. 15:27
1/13 Igen, én vagyok! :) válasza:
Van aki nem szereti.
2/13 Noren1989 válasza:
Van, akinél ez megcsalás, igen...
Márhogy a nője fele. Jól sejtem, te voltál neki az egyéjszakás mondjuk tegnapelőtt?
3/13 A kérdező kommentje:
Ma történt.
De nincs nője tudtommal.
Aztmondta...
2016. szept. 13. 15:35
4/13 anonim válasza:
Ó-ó... én is mondtam már ilyet, bár én inkább bevallom őszintén, hogy kapcsolatban vagyok. Elég gyanús így.
5/13 Noren1989 válasza:
Hát, akkor elkéne gondolkozni, hogy nem-e...nem-e nője van.
Amúgy hány éves vagy, Aranybogaram?
6/13 anonim válasza:
Miert lenne baratnoje? xd
Van aki nem szeret csokolozni. Ilyen egyszeru.
7/13 anonim válasza:
Mert zsepi vagy neki. Zsepivel nem csókolóznak.
9/13 anonim válasza:
komolyra ne tervezz vele...párszor dugtok utána dobd.
10/13 anonim válasza:
Lenyeg hogy lenyelted a tobbi nem szamit :) en is megmondhatom hogy nincs aztan van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!