Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ribi vagyok, ha 21 éves koromra már kilenc pasival szexeltem?
1-es Te se vagy semmi xD
Ha mind egyéjszakás, akkor oszt el először 3-al, aztán megint és ha kérdezik is csak azt mond, hogy egy xD
24/N
Óó milyen izé vagy már 3-as.
Hátha szereti a fütyit, akkor nem lehet mit tenni :D
Attól még nem ribi, csak forróvérű vagy mi a szösz :D
Nem mindegy, miből tevődik össze, mik voltak a körülmények.
Én a te korodban 5nél jártam. Felállás: 14 éves korom óta voltam a barátommal, de ymikor 19 voltam, volt egy fél éves szünet, ami alatt volt 2 rövidebb kapcsolat, meg 2 egyèjszakás.
24 évesen szétmentünk újra, és utána fél év alatt eléggé megugrottak a számok (26-ra egész pontosan.)
2013.november óta ehhez 3 db jött hozzá, azóta aligha mondhatja bárki az életvitelemre, hogy ribi vagyok. Ami volt, elmúlt. Nem a számok határozzák meg, ezt kéne felfognia végre mindenkinek.
Van egy jó mondás!
Nem rátok mondom, nyugi. Csak nem tudom kihagyni! :)
"Manapság nincsenek r!bancok, csak sűrűn b@..tt hercegnők!"
Watwnabe xD
Ez meg én nem tudom kihagyni xD
Én enm hercegnő vagyok, hanem khaleesi xDDDD
Valószínűleg a legnagyobb egyéjszakás volt, úgyhogy az. Vagy 13-14 évesen elkezdted az ipart, ami szintén......gáz....
Vaaaaagy te valójában egy 15 éves kisfiú vagy, aki feltett egy provokatív kérdést, hogy olvassa a "ribiző" válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!