Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ribi vagyok, ha 21 éves koromra már kilenc pasival szexeltem?
Hát én is 21 vagyok, de csak háromnál járok, viszont szerintem ebből ne csinálj gondot. Változtatni úgysem fogsz tudni ezen és ha jól érezted magad, akkor meg minek is változtatnál rajta.
A te életed, te múltad, biztos sokan elfogadnak így is, :)
21: nem csak te tudsz ám humoros szexista "bölcsességeket":
"Bátran válassz fiatalabb férfit. Úgysem nőnek fel soha!"
"Olyanok a férfiak, mint a fűnyíró. Nehezen kezdenek el mindent, káros szagokat bocsátanak ki, és kétszer annyi idő alatt sem végzik el a munkát."
"A kötelezettség vállalás a nőknél: férjhez menni, hűséges lenni és családot alapítani.
A kötelezettségvállalás a férfiaknál: megpróbálni nem felcsípni mást, amíg veled sétál."
"Hogyan nevezed azt a nőt, aki mindig tudja hol van a férje esténként? Özvegy."
Ugye milyen találóak és viccesek? Pont mint a tiéd:D
20: És? Nem ez volt a lényeg, hanem hogy mennyire lehet komolyan venni egy fűvel-fával ba$zó pasit? Szerinted az minden nő álma, és alkalmas komoly kapcsolatra? Meg megbízható?...
Hagyjuk már, ti lakatba$zó kis hímsoviniszta nyikhajok.
szerintem ez elég sok.
Számoljunk úgy hogy 15 évesen feküdtél el először valakivel, bár az is mondható korainak.
Ha évente másik csávód lett volna akkor most tartanál 7nél. Ha évente van másik az se jó és az meg főleg nem hogy 9 csávó tette már be.
Szerintem 3 még nem lenne sok 21 évesen.
sok ahhoz hogy komolyan vegyelek téged kapcsolatra
ha 25 évesen lenne 9 arra kicsit húznám még a szám, de számomra az elmenne éppen
Gyerekek, ezeket a válaszokat, amiket produkáltok, még parodizálni sem lehetne :D
"Osztottam-szoroztam, és ha a jelenlegi életkorod gyökének negyedével feküdtél volna le, akkor talán elgondolkodnék rajta, hogy emberszámba vegyelek-e"
Mi ez, gyk szexrovat Vének Tanácsa?
Minél több ilyen gyűlik össze, annál komikusabb (/tragikusabb) az egész...
A 20-as valóban bölcsességet írt ke, ami rendre kiveri a biztosítékot a kis ri...coknál mert nagyon is igaz. Sok csajt felszedni dicsőség, sok faszival megdugatni magad szégyen. Ez van.
Senki sem mondta, hogy komolyan kell venni az össze-vissza b...szó férfiakat, de érdekes módon a nők döntő többsége meg van róla győződve, hogy ők majd megváltoztatják az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!