Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mennyi az a szőrmennyiség, amennyit elfogadhatónak tartotok egy férfin? Illetve én beleférek még az ízlésetekbe? 20/F Kort és nemet is, légyszi.
Az igazi apámtól örököltem egy hormonális problémát sajnos, én jómagam túlságosan szőrösnek tartom. A hátamról-vállamról havi szinten legyantáztatom, mellkas-has viszont eléggé sűrűn borított, kb ennyire, bár jóval normálisabb és izmosabb a testalkatom ennél.
eléggé szégyenlős vagyok, és a napokban nem nekem címezve ugyan, de hallottam egy eléggé lesúlytó kritikát, jól esne egy kis önbecsülés, de a tényekkel is képes vagyok szembenézni.
A nők? :DDD
1. A férfi szőrös...
2. A szőrtelen hombárkákat a plázacsitrik szeretik, persze ezzel nincs semmi baj, pont egymáshoz is illenek. :)
Kérdező én nem találkoztam még olyan nővel, akit zavart volna az, hogy szőrös a mellkasom vagy a hasam. Mondjuk a hátam meg a vállam nem az.
A tini lányok,plázap**ák a csupasz kisfiús külsőt szeretik ez tény és való. (jó ismerek 2 tini lányt aki szereti a szőrösséget és utálja a csupaszságot ebből a 2 tinilányból az egyik a barátnőm aki imádja hogy szőrös vagyok és van szakállam..stb amúgy nem szereti egyáltalán a kisfiús csupasz külsőt).
A nők többsége viszont már megbarátkozott vagy alapjáraton szereti vagy idővel rájött hogy a szőr a férfiasság jelképe (külsőleg) és vonzódnak is hozzá. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!