Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mennyi az a szőrmennyiség, amennyit
elfogadhatónak tartotok egy férfin? Illetve én beleférek
még az ízlésetekbe? 20/F Kort és nemet is, légyszi.
Figyelt kérdés
Az igazi apámtól örököltem egy hormonális problémát sajnos, én jómagam túlságosan szőrösnek tartom. A hátamról-vállamról havi szinten legyantáztatom, mellkas-has viszont eléggé sűrűn borított, kb ennyire, bár jóval normálisabb és izmosabb a testalkatom ennél.
eléggé szégyenlős vagyok, és a napokban nem nekem címezve ugyan, de hallottam egy eléggé lesúlytó kritikát, jól esne egy kis önbecsülés, de a tényekkel is képes vagyok szembenézni.
Ha zavar, akkor szedesd le, mert az sokkal rosszabb, ha feszengsz miatta. Szerintem az ilyen mértékű szőrösség még határ eset, vannak ennél sokkal durvábbak is. Az számít, hogy te jól érezd magad a bőrödben, akinek pedig tetszel, vagy szeret téged, annak szőrösen is épp olyan vonzó leszel, mint csupaszon.
2016. szept. 12. 22:35
2/16 A kérdező kommentje:
Van egy lány, akivel már együtt vagyok két éve, ő szereti, de...elég sokat hallottam az utóbbi időben a lánytársaim, hogy ők undorodnak ettől, ha kiderülne a pasijukról, otthagyná őket, meg ilyenek. Ez miatt zavar inkább, nehezen szánom magam rá így egy strandolásra. Illetve a 40 éves szűz című film óta félek a mellkas gyantázástól, ha mondd ez a film valakinek valamit :)
2016. szept. 12. 22:38
3/16 anonim válasza:
Gyúrd ki magad és tök mindegy lesz.
2016. szept. 12. 22:54
4/16 anonim válasza:
Ez a férfi még nem is szőrős annyira. Láttam én már szőrösebbet is. Különben is, mit foglalkozol a többi lány társad véleményével? Van aki így szeret. Akkor mi a probléma?
2016. szept. 12. 23:16
5/16 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, nagyon szeretem, de nem akarom áltatni magam azzal, hogy örökké együtt leszünk, csak..bízhatok benne
2016. szept. 12. 23:41
6/16 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar. Szerintem férfiasabb sokkal, mint a teljesen csupasz test.
Ja, és az a film vígjáték. Finoman szólva is túlreagálja azt a gyantát. Én relatíve kevés olyan pasival találkoztam életemben, aki nem élte túl a folyamatot :-D
2016. szept. 12. 23:59
7/16 Malanana válasza:
Szörös mellkas szörös alhas ugy köldök fölött is oké (közepesen)vagyis én szeretem
Szakállpárti vagyok.Szörösebb lábak, alkar
A vállon és a háton nem szeretem de most ha ott nem egy erdö van nemzavar
P*csön se zavar a ször
2016. szept. 13. 00:02
8/16 anonim válasza:
Vállon-háton nem jön be, mellksonse annyira,szakállal úgy vagyok hogy ha jól áll nembaj, lenti részeken egyáltalán nem zavar, sőt, alhason köldök alatt szerintem nagyon szexi.
2016. szept. 13. 02:59
9/16 anonim válasza:
Nem hiszem h annyira zavaró v ilyesmi. Ha a hátad,vallad csupasz az mondjuk király, de a hason én is szeretem azt a csíkot köldök alatt. Mellkason sem baj. Legtöbb ismerősöm,aki fiú,es még nem nőtt ott ki neki,szinte maniasan várja...alul rövidre vágott szerintem ott a legjobb 19L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!