Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szūz egy 19 éves lány ha csinos és szép aki mellesleg hetero is?
Figyelt kérdés
2016. szept. 11. 21:03
2/11 anonim válasza:
Úgy hogy tartogatta a nagy őnek
3/11 anonim válasza:
Ms. Jégcsapkirálynő szeepét játssza? :)
4/11 anonim válasza:
Lehet, hogy ezek mellett okos, és igényes is, aki annyira érzelmes, hogy az igazira vár. Vagy egy olyan vallásőrült, mint az osztálytársam, aki csak a házasság után adja oda magát.
5/11 anonim válasza:
Lehet tele van gátlásokkal. Magamból indulok ki.
6/11 anonim válasza:
Nem tudom, de nálam ez pluszpont. Nem fekszik össze minden jöttmenttel, ilyen lányra vágyom! 20/F
7/11 anonim válasza:
mert így döntött, az igazinak tartogatja.
8/11 anonim válasza:
Szerintem ő arra vágyik, hogy szerelemből veszítse el, ha így van, akkor szerintem tök jó dolog, hogy a mai világban még ilyen lány. Ne értsetek félre, valaki 16 évesen is érezheti úgy, hogy ő az igazi, és lefekszik vele, ettől semmivel nem lesz rosszabb. Viszont az, hogy 19 évesen szép lányként még szűz, az ezt a gondolkodásmódot sugallja nekem, ami pozitív. 23/F
9/11 anonim válasza:
Elég sok oka lehet rá...én mondjuk nem mondanám magamra hogy csinos vagyok meg szép, (kifejezetten csúnya se vagyok, de mindegy most) de 19 és szűz, viszont az eddig leírt válaszok egyike se magyarázat arra hogy miért vagyok még szűz:D Van amelyik mondjuk pár évvel ezelőtt igaz volt, de mindegy, azért írok hogy csak akkor tudod meg ha tőle megkérdezed különben könnyen feltételezhetsz olyan dolgokat amik nem igazak és az sértő is lehet akár.
10/11 anonim válasza:
Csak elméletileg hetero! Majd elválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!