Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok ti is szomoruak vagytok amikor a varosban sok csinos lanyt lattok es tudjatok hogy nektek ugyse lesz olyan notok sose?
Figyelt kérdés
en igen ma is igy jartam eskuszom ez olyan mintha egy ehezonek mutogatnanak jo kajakat tessek itt van nezheted de nem ehetsz belole!!!2016. júl. 8. 17:32
1/19 anonim válasza:
Nem, mert tudom hogy az ilyen nőknek milyen a stílusuk és abból köszönöm nem kérek.
2/19 anonim válasza:
Venni lehet szép nőt ( pár órára) szóval miért vagy Szomorú? Hiszen te is csak megdugni akarod őket
3/19 A kérdező kommentje:
hat ja mondasz vmit en eddig eletemben egy szep lanyhoz mertem csak odamenni az nem volt bunko de elutasitott ugyhogy nincs sok tapasztalatom komolyan annyira bunkok tudnak lenni csajok?
2016. júl. 8. 17:36
4/19 A kérdező kommentje:
de az nem ugyanaz mintha baratnom lenne am en nem irtam olyat h csak megdugnam oket tudnek szeretni is csak legalabb egy atlagos baratnom lenne tudnam ertekelni
2016. júl. 8. 17:38
5/19 anonim válasza:
Nem vagyok szomorú, mert én megszerzem, amelyiket akarom :-P
7/19 A kérdező kommentje:
de jo neked tanits engem mester
2016. júl. 8. 17:42
8/19 anonim válasza:
Csak a lúzerek rinyálnak emiatt, akiben van kitartás az szerez magának nőt olyat amilyet akar, ha 20 év alatt akkor 20 év alatt de megszerzi.
9/19 anonim válasza:
#7:
Dehogy tanítlak, nem termelek magamnak konkurenciát :-P
10/19 anonim válasza:
Én nem. Amiatt igen, hogy nincs barátnőm, aki csinos, érzékeny, és akivel megértjük egymást. De kizárólag a külső és a szex nem hoz lázba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!