Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sracok ti is szomoruak vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok ti is szomoruak vagytok amikor a varosban sok csinos lanyt lattok es tudjatok hogy nektek ugyse lesz olyan notok sose?

Figyelt kérdés
en igen ma is igy jartam eskuszom ez olyan mintha egy ehezonek mutogatnanak jo kajakat tessek itt van nezheted de nem ehetsz belole!!!

2016. júl. 8. 17:32
1 2
 11/19 zóna_pocok ***** válasza:
Nem, mert nem fosok odamenni lanyokhoz, mas kerdes, hogy elitasitanak-e vmilyen indokkal vagy sem. De a kitarto probalkozasnak meglesz a gyumolcse, szoval nem felek.
2016. júl. 8. 18:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Te vagy az galamb úr? :D
2016. júl. 8. 18:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Megint milyen keménylegények vannak itt. Igaz, csak olyan lányokkal tudnak összejönni, akiknek nincs önbecsülése, önbizalma vagy jó külseje. Egy igazi nő úgy pöccintené le őket, mint egy bolhát, de azért mégis ők a keménycsávók. Hát, srácok, ha ti vagytok a győztesek, akkor én vesztes vagyok, örömmel vállalom. :DDD
2016. júl. 8. 19:05
 14/19 Daidalosz ***** válasza:
90% ban lefektettem aki megtetszett. Ez lecsokkent 80 ra mostansag. (Megnosultem stb.) F40+
2016. júl. 8. 20:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Isten szólt hozzánk.
2016. júl. 8. 20:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. júl. 9. 01:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha megnézi az ember, hogy kihez jutott a csinos hölgyike, akkor rájön, hogy nincs min szomorkodni. Mindenki azt kapja a sorstól...
2016. júl. 9. 06:21
 18/19 anonim ***** válasza:

"Ha megnézi az ember, hogy kihez jutott a csinos hölgyike, akkor rájön, hogy nincs min szomorkodni. Mindenki azt kapja a sorstól..."

Mély igazság, amit még a fiatal magányos srácok nem tudnak, és borzasztó nyomorultul érzik magukat. Aztán a huszonéves évek vége felé már jobban megérti az embereket az ember, és rájön, hogy még ha magányos is, nem számít, mert annál is ezerszer rosszabb kapcsolatokba menekül az emberek többsége. Az őszinte, megértő kapcsolat ritka, mint a fehér holló. Aki eljut ide, annak már nem az lesz a fontos, hogy mindenáron összejöjjön valakivel, és így még szerencséje is lehet, találhat egy megfelelő partnert. :) A sok magát győztesnek gondoló idiótán meg, aki odáig van magáért, mert tud csajozni vagy van barátnője, csak röhögni fog az ember, ha megérti a dolgokat az életben.

2016. júl. 9. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Borzasztó rossz érzés, próbálok nem rájuk nézni, a földet bámulni.

Ilyenkor (is) többek között a halálról fantáziálok.

2016. júl. 9. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!