Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok akkor én komolyan csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok akkor én komolyan csak pénzért?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy vak vagyok... Mivel sokszor tán tartalmasabban, jobban élek mint a korombeli társaim így is rengeteg nőt megkapok. Azonban ezeknek a nőknek a 98%-ánál főleg a külsőben azért van valami kivetnivaló. :D

Rohadtul szeretnék már valami igazán jó nővel lenni mint amilyennekkel a spanok vannak és aztán mesélik stb.

Egyszerűen nem jön össze. Komolyan csak prostiban kaphatok meg jó nőt?

2016. szept. 11. 09:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

"jobban élek mint a korombeli társaim így is rengeteg nőt megkapok"

Aha.

2016. szept. 11. 11:30
 12/28 A kérdező kommentje:
Csak hülyék vagytok és irígykedtek ennyi az egész.
2016. szept. 11. 11:34
 13/28 anonim ***** válasza:
34%
De szexre akarod vagy kapcsolatnak? Mert szexre tényleg jó egy extrább prosti is! :)
2016. szept. 11. 12:11
 14/28 anonim ***** válasza:
Itt senki sem irigykedik te kretén. Az már rég szánalmas ha itt kell bizonygatnod, hogy mekkora király vagy.
2016. szept. 11. 12:30
 15/28 A kérdező kommentje:
Te vagy kretén, hogy nem fogod fel a kérdést meg a hozzá tartozó kiegészítést.
2016. szept. 11. 13:14
 16/28 anonim ***** válasza:

"Azonban ezeknek a nőknek a 98%-ánál főleg a külsőben azért van valami kivetnivaló. :D"

Ne haragudj meg! De ha nem látod a nőket mert nem látsz akkor honnan tudod,hogy külsőben van bennük kivetnivaló? Ez így elég egoista stílus.Nem gondolod?

2016. szept. 11. 14:03
 17/28 A kérdező kommentje:

Sajnos gyengeelméjűek vagytok, képtelenek vagytok egy komolyabb kérdés nem a megválaszolására, de még a megértésére sem.

Pont csak arra vagytok érdemesek mint amilyen hülyébbnél hülyébb kérdéseket feltesznek itt percenként.

2016. szept. 11. 14:16
 18/28 anonim ***** válasza:
En normalis stilusban kerdeztem valamit! Erre te bunko stilusban valaszolsz vissza! Mire van ilyen nagy keped? Talán visszavehetnél az arcodból mert nagyon vastag bőr van rajta! Elvárod, hogy a csaj csinos es szep legyen. De te mit tudsz neki nyujtani?? Semmit! Egy majdnem tokeletes lany tokeletes pasit erdemel! Te nem vagy az! Nem is leszel az soha!
2016. szept. 11. 14:39
 19/28 anonim ***** válasza:

Hányingerem van az ilyen ferfiaktol! A szepet,tokeletest elvarja de magába nem nézne!

Egy faragatlan, elkenyeztetett,anyuci kicsi fia lehetsz. Kerekre van nyalva a feneked!

Ha kamu a kerdes akkor biztos jot rohogsz a valaszokon. De ha igaz akkor meg szegyelld el magad! Ja, hogy te olyat nem tudsz?!

2016. szept. 11. 14:45
 20/28 A kérdező kommentje:

Jaj mert ti aztán nagyon ismertek engem... :D

Ezt a vitát most itt befejezném ha nem haragszotok.

Üdv.

2016. szept. 11. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!