Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok akkor én komolyan csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok akkor én komolyan csak pénzért?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy vak vagyok... Mivel sokszor tán tartalmasabban, jobban élek mint a korombeli társaim így is rengeteg nőt megkapok. Azonban ezeknek a nőknek a 98%-ánál főleg a külsőben azért van valami kivetnivaló. :D

Rohadtul szeretnék már valami igazán jó nővel lenni mint amilyennekkel a spanok vannak és aztán mesélik stb.

Egyszerűen nem jön össze. Komolyan csak prostiban kaphatok meg jó nőt?

2016. szept. 11. 09:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
61%
Vak vagy és látod a haverjaid csajait meg még le is írtad ezt a hosszú szöveget. :D érdekesnek látszik :P
2016. szept. 11. 09:17
 2/28 anonim ***** válasza:
62%
Hülye vagy b*d meg!
2016. szept. 11. 09:21
 3/28 A kérdező kommentje:

Azért mert te műveletlen vagy ezen a téren mint a magyarok 80%-a, még nem kell hazugsággal vádolni az embert... :P

infoalap.hu

nvda.hu

Ezeken az oldalakon ott van minden, hogy a vak ember tökéletesen tudja használni a számítógépet és az okostelefont.

2016. szept. 11. 09:24
 4/28 anonim ***** válasza:
41%
A nap kamusa.
2016. szept. 11. 09:29
 5/28 anonim ***** válasza:
88%
A vakoknak van olyan segéd program ami a beszédet le írja.. Ezért tudta ezt a szöveget le írni a kérdező. Plusz van olyan segéd program ami az írott szöveget felolvassa. Van vak ismerősöm. Előbb néz utánna a dolgoknak mielőtt oltod a kérdezőt.. 22 L
2016. szept. 11. 09:29
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

De ha nem látod, akkor ennek mi értelme? Jó, még az alakot, a feneket, mellet, ilyeneket megértem, mert ezt érzed, de az arcát nem látod, így lényegtelen, hogy szép legyen.

Amúgy meg a prostik sem mind szépek, sőt... Mondjuk ízlés kérdése.

2016. szept. 11. 09:39
 7/28 A kérdező kommentje:

Igazából ugyan olyan laptopot használok mint bárki más ugyan olyan rendszerrel, csak feltelepítek egy programot, ami emberi hanghoz hasonló hangon felolvassa nekem a képernyőn lévő írásokat. Gépelni meg nyilván a rutin megtanítja az embert.

Legegyszerűbben így tudom elmagyarázni.

Mobiltelefonon is me gvan ugyanez, nyilván nem ennyire profi módon.

android = kisegítőlehetőségek / talkback

iphone, ios =kisegítő lehetőségek / voice over

2016. szept. 11. 09:40
 8/28 A kérdező kommentje:
Nem is pont az arcra gondoltam kedves utolsó...
2016. szept. 11. 09:42
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

8. Akkor mire gondoltál? Külsőleg jó nők? Mi az, amit mesélnek a haverjaid, és úgy érzed, te azt nem kaphatod meg?

Egyébként ne gondold, hogy azért vagy hátrányban, mert vak vagy. Sok nem vak embernek is nagyon problémái vannak ilyen téren, hogy nem kapja meg azt, akit szeretne. Nekem van olyan vak ismerősöm, aki huszonéves kora óta házasságban él. Hozzáállás kérdése.

2016. szept. 11. 09:50
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont arra kellene menned, hogy neked tök más egy jó nő, mint annak, aki lát. Neked csak a tapintás meg az illatok számítanak. Egy csomó olyan nő lehet, aki annak aki lát nem annyira, de nekem meg nagyon. Nem értem miért azt, akarod, aki a látónak jó. Szerintem inkább arra kellene hagyatkoznod, hogy más vagy.

Egyébként nekem is kicsit kamunak tűnik ezzel a rengeteg nővel :D

2016. szept. 11. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!