Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat ez ennyire? Már zavar.
Figyelt kérdés
Konkrétan olyan erős lábfétisem van,hogy már zavar..ha vászoncipős,vagy sportcipős csajt látok megnézem a lábát,és egyből eszembe jutnak izgató gondolatok...jo ez okés.de ha zokniban vagy neadjisten mezitláb van egy lány,nem tudom nem a lábát bámulni,közben másra nem is tudok figyelni ugy felizgat.es sokszor kinos ez már..meg pl van egy haverom akinek az anyja rengeteget járkál otthon mezitláb nálluk.alapbol fiatal anyuka eléggé szal 38 éves (haverom 17 én 18).szal nem csunya de alapbol nem néznéd meg,de amiota egyszer haverommal lent x boxoztunk és az anyja feltett lábbal a kanapéra olvasott,és volt alkalmam megnézni a talpát kicsit,akárhányszor haveromékhoz megyek már zavarban vagyok az anyja elött ha mezitáb van.frusztrál es nagyon izgat.még sosem volt alkalmam kiélni a lábfétisem.de ez h ennyire izgat már zavar.mit tehetek ellene?2016. szept. 11. 02:31
1/5 Orultseg123 válasza:
Ez a kérdés BETEGES:D
De nézz undoríto láb videókat😂 (Már ha van ilyen) hátha elundorodsz..:P
3/5 anonim válasza:
Mi van, ha elmondod a nőnek és választ ad rá: vagy elmagyarázza, hogy felejtsd el ezt a témát vele kapcsolatban; vagy megengedi, hogy 1 alkalommal megismerkedj a csodás tappancsaival; vagy ennek egy drasztikus változata: megengedi, de tőrbe csal és mondjuk kapsz egy mezítlábas rúgást azért, hogy elfelejtsd végre ezt a fétist? Bármi lehet...
4/5 anonim válasza:
Sok lány szereti, ha kényeztetik a lábát.
De olyanok is vannak, akik nagyon nem szeretik.
Ha lesz barátnőd, az egész testét kényeztesd, cirógasd, ne csak a lábát. Így nem feltűnő, és meglátod hogyan reagál. Ha szeret téged, valószínű megengedi, hogy a lábát cirógasd, masszírozd akár mezítláb!
5/5 A kérdező kommentje:
Az anyuka cdak egy példa volt.pl osztálykiránduláson ha egy lány mezitláb van az is annyira felizgat hogy már zavar...legközelebbi élményem lábhoz az volt amikor egy lánynak (csak barátok voltunk) megfájdult a lába egy kiránduláson és megmasziroztam neki.azt hittem a,nadrágomba élvezek kb.. és pl azota vele is ha vagyok csak ezen jár az eszem..borzaszto frusztrálo
2016. szept. 11. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!