Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak titeket ez izgat, vagy inkább zavar?
Figyelt kérdés
Titeket izgat, vagy zavar, ha egy lány/nő szex közben karmolja egy picit a hátatokat? A "picit" úgy értem, hogy holnapra max. bepirosodik. És ha közben hangosabban nyög és/vagy sóhajtozik? Ez kit zavar/izgat, és miért?2016. jan. 21. 15:22
3/17 anonim válasza:
Szintén imádom az összeset.
F/32
4/17 anonim válasza:
Ez férfifüggő, én nőként imádok karmolni, nem kicsit, hanem nagyon. Volt egypár pasim, aki egyáltalán nem bírta sajnos.
5/17 anonim válasza:
Izgat nagyon. Szeretem a kicsit vadabb szexet amugy is.
6/17 A kérdező kommentje:
És ha pl. erősebb karmolásnál? Ha 3-5 napig megmarad?
2016. jan. 21. 15:27
7/17 anonim válasza:
Nem izgat, mivel anyajegy van a hátamon, és szeplők is. Szóval veszélyes lenne így, de ha nem lennének akkor se izgatna fel. Az már sokkal jobban, ha húz magához/magába a lábaival átkulcsolván a derekamat, miközben nyögdécsel halkan, liheg, szuszog, sóhajtozik, remeg stb.
8/17 anonim válasza:
Volt baratnom veresre karmolta a hatam. Nem mondom h izgatott de nem is zavart. Az enyhebb karmolaazas izgato:)
9/17 anonim válasza:
A hátamat nem szeretem, mert fáj. A fenekemet viszont nagyon csípem, ha karmolják és csapkodják szex közben.
10/17 anonim válasza:
bmőm mindig úgy lovagolt meg, hogy mikor kezdett elmenni full sebességre kapcsolt, sikitott folyamatosan és véresre karcolta a mellkasom. csak annyi zavart h nem tudtam rajta halkitani. :D de a karmolás bejött meg az oda vissza enyhe csapkodás, pofonok is :D
ott jezdődik az igazán jó szex ahol a gátlások véget érnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!