Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire izgat-izgatna, vagy mennyire zavar-zavarna ha a párod benn van, esetleg benn lenne a mellékhelységben miközben te ott épp a nagy dolgodat végzed?
Figyelt kérdés
Közvéleménykutatnék.Esetleg rövid történettel is kommentálhatnátok.A válaszadókat kérném, hogy írják meg a nemüket is.Köszönöm.2009. máj. 30. 12:40
1/5 anonim válasza:
:D jó kérdés...Én 4 évig voltam eggyütt a párommal,de mindig zavart ha bejött.Persze ez is függ attól hogy a wc egybe van e a fürdővel,bár gondolom igen...hisz minek menne be a különálló wc-be amikor te ott ülsz:D
2/5 anonim válasza:
Hú hát engem nagyon zavar.Már 8 éve vagyunk együtt a párommal de mikor nagy dolgom csinálom és bejön egy pillanatra mindig visszatartom nehogy pukizzak vagy meghallja ahogy belecsobban a Wc-be:DEz olyan dolog,hogy nem tartozik másra még a párodra sem,hogy miként végzed a nagy dolgod. 31/L
3/5 anonim válasza:
Nem tudom miért, de én itthon nyitott wc ajtó mellett szoktam/szeretem végezni a dolgom, és nem izgat ha látja, vagy hallja, őt viszont zavarja, ha nézem. Csak akkor csukom be, ha tampont cserélek, na az zavar!
4/5 anonim válasza:
A nagy dolgomnál nemtudna benn maradni,a kis dolgnál nem izgatna ha ottvan ottvan,ha nincs akkor nincs.
5/5 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna, sőt kiordítanám onnan! :) Mondjuk én egyébként is félénk vagyok ilyen téren a barátom előtt... Alalpból úgy intézem a nagydolgomat, hogy a barátom még a közelben se legyen...:S tudom ez se normális...
(lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!