Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rám akaszkodott egy csaj. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám akaszkodott egy csaj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hetek óta zaklat egy csaj. Utcán követ, telefonon zaklat.

Egy meló helyen dolgozunk, és valahogy kiderítette a számomat. Közöltem vele, hogy utánozza a tapétát ( kopjon le ) de nem érti meg. Buszon is egyszer mellém ült és át akart ölelni.

Nem az esetem a csaj, de egyszerűen képtelen felfogni...

24f

2016. szept. 11. 02:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy: "Ne haragudj de miért hívogatsz és jössz utánam?Mit akarsz tőlem?" Ez így csúnya dolog,de próbáld meg zavarbahozni cinikusan féltett kérdésekkel,hogy kezdje szégyellni magát. A stílusod legyen lekezelő... Na persze csak abban az esetben ha tényleg nagyon értetlen és nagyon zavaró a jelenléte számodra.
2016. szept. 11. 15:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Te most panaszkodsz, vagy dicsekszel?
2016. szept. 12. 07:44
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem dicsekszem. Csak egy kérdést tettem fel, hogy hogyan adjam a tudatára, hogy hagyjon békén.

A barátnőt már mondtam neki, nem nagyon izgatta.

Ma kipróbálom a cinikus hangnemet. Köszönöm az eddigi válaszokat.

HA az se jön be elhintem neki, hogy b..i vagyok. XD

2016. szept. 12. 16:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Inkább köss vele kompromisszumot; ha ledob 20 kilót, akkor esetleg meggondolod, mert így nem tudsz nőként nézni rá.
2016. szept. 13. 07:35
 15/15 anonim ***** válasza:
#Miquel: Te zseni!
2016. szept. 16. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!